Prøver en ny mascara


Jeg var i Matas tidligere i dag for at købe min foundation, men selv efter over 2 uger er den stadig udsolgt. Det irriterer mig gevaldigt da de ikke længere har tilbud på den så nu skal jeg betale fuld pris når den på et eller andet tidspunkt kommer på lager igen. Jeg er dog blevet skrevet op, så de ringer til mig når de får den hjem, men alligevel! Det er da møg irriterende.

Men jeg valgte så at købe en mascara nu jeg alligevel var dernede. Er ved at løbe tør for den jeg bruger nu, og det er faktisk den samme, bare i den alm. version. Denne skulle være ekstra sort. (: Så nu må vi se om den nu også er det når den kommer på.English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)