Late Night BloggingSidder faktisk og venter på at den video jeg lige har siddet og klippet sammen bliver færdig med at blive gemt så den kan blive uploadet som det første i morgen når jeg står op. (:

Grunden til at jeg ikke har fået blogget i dag (i går) er fordi jeg egentlig havde en aftale med en om formiddagen, men hun kunne ikke komme alligevel, så der fik jeg ikke rigtig lavet ret meget andet end at vente på at lastbilerne kørte forbi herude så jeg kunne optage dem, så der var meget spildtid, MEN! Jeg skulle jo så til den sidste studenterfest om aftenen, så jeg fik taget mig et bad og gik igang med at gøre mig klar.

Jeg var hjemme omkring kl. 11 og begyndte at redigere videoen som jeg har planlagt skal op i morgen. Håber den bliver god nok. (: Der bliver sikkert nok noget med noget copyright da der er musik i baggrunden af den video, så ved ikke lige hvad jeg gør, men det er lidt svært at undgå til en fest. Men nu må vi se.

Det har i hvert fald været super hyggeligt og jeg kommer til at savne dem alle sammen. Nu må vi se hvor gode denne klasse er til at holde kontakten, da det ikke ligefrem er noget det sidste afgående hold kan prale af. Men der er i hvert fald nogle stykker som jeg på ingen måde vil miste kontakten til, så dem skal jeg nok få brugt noget tid sammen med efter dette. (:

Men jeg vil vente på at videoen bliver klar og så vil jeg hoppe i seng. Håber I alle har haft en fantastisk lørdag. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)