Bukser med print


Det er blevet rigtig moderne med print på bukser, og kan huske da jeg var teenager og havde et par med noget plettet mønsker, som minder meget om det første par herunder. Mener at huske at der var sådan nogle løse baggypants, og jeg elskede dem virkelig. De var super grimme, men hold da op hvor var de rare at gå med. :P
Desværre kan jeg ikke gå med sådan noget længere, men har man slanke nok ben til det, synes jeg det ser drøngodt ud. Jeg er især forelsket i de sidste to par I kan se her.
Som de også har gjort her, så synes jeg det er super fint at style disse med et par fine sorte sandaler eller også kunne man gå hele vejen og bruge nogle super flotte pumps. Det behøver ikke nødvendigvis at være et par kedelige sko hvis man gerne vil gøre det lidt mere feminint. Det er det selvfølgelig i forvejen, men det gør altså lige det sidste med nogle pæne sko.

Hvis jeg selv havde benene til det ville jeg vælge de sidste par bukser, som minder mig lidt om universet (ved godt at det er tie dye) og så ville jeg tilsætte disse sandaler og denne taske som I kan se her til looket:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

 1. Puha, nej, jeg har så rigeligt været igennem den fase. Jeg gik altid med de gyseligste mønstrede gamache-bukser/leggings - not going there again. Men okay, det midterste par ser meget søde ud :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahaahaha* Ja hvad tænkte man dog på den gang?

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)