Do you bet on sports?


Jeg har efterhånden ret mange kammerater og bekendte på Facebook som skriver om at de byder en masse penge på sport. Jeg er så typen der ikke helt forstår hvordan de dog tør satse så meget på noget som er så usikkert og så meget ude af ens egne hænder. Måske er jeg bare en kylling når det kommer til sådan noget, men det er da vildt sure penge at miste hvis resultatet ikke bliver 100% som det man har sat som sin betting, eller er der noget jeg har misforstået?!

Det er især fodbold de spiller på. Nu er jeg selv ret glad for fodbold og har da jeg var yngre spillet det selv i en del år og jeg elskede det. Fysikken er på ingen måder til det mere, men der er stadig nogen af dem jeg kender som har holdt det ved lige og stadig spiller den dag i dag. Så hvis det endelig skulle være så kunne jeg godt finde på at tage et spil på fodbold, men så skulle jeg da helt klart rådgive mig hos en som har ekstremt meget styr på hvem der har de største chancer osv. Beløbet ville dog være microlille, men det er jo også spændingen i det, som dem der spiller på det får noget ud af. Så jeg kan måske godt forstå dem lidt. Men gevinsten skulle jo gerne være derefter. :P

Aih jeg ved det sku ikke helt. Tør nok ikke når det kommer til stykket. For der er alligevel en del af dem jeg kender som har tabt en del penge på det. De har så godt nok også pengene til det, men øv hvor ville jeg være bitter. :P Så jeg holder mig bare til at være nærig og påpasselig med hvad jeg smider mine penge efter.

Hvad med jer? Spiller I på sport?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)