New in - Bright Sneakers


Jeg er død-forelsket i disse sneakers, og farverne kunne ikke være mere mig. :D Jeg har kun sorte gummisko og det kan godt gå hen og blive en smule kedeligt, så tænkte at jeg kunne bruge noget af mit gavekort på at købe dem. De sidder skide godt og jeg glæder mig til at tage dem rigtig i brug nu her de kommende dage. Hvad synes I? Er de ikke vilde? *Hehe* I kan finde dem her: Shape-Ups ProSpeedEnglish version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Åh wow, de ser fede ud. Kunne godt være at det var et mærke man skulle kigge nærmere på også. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er virkelig også glad for at jeg fik dem købt. Var bange for at de ville udgå i den farve. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)