GoodieBox Juni 2013


Har drømt om at kunne prøve disse i virkelig virkelig lang tid nu og har irriteret mig grænseløst over at jeg ikke selv havde råd til at være medlem og kunne få dem hver måned, men har en skøn veninde der ville give mig chancen for en periode som hendes fødselsdagsgave til mig. (: Yaih! Hvor er det bare lækkert! Så jeg ser frem til at modtage en masse lækre ting i disse hemmelighedsfulde pakker. :D

I denne pakke gemte der sig følgende:

- GOSH Mono Eyeshadows: En i farven Rusty 02 og en i Light Grey 04. Jeg ELSKER virkelig GOSH og deres øjenskygger er efter min mening nogle af de bedste der findes, så er super glad for at have fået disse, for dem har jeg ikke. (:
- GOSH Waterproff Eye Shadow: Denne er i farven Love That Copper. Jeg har før haft mange af disse, men stoppede med at bruge dem, hvorfor husker jeg ikke, men denne er virkelig en smuk farve.
- GOSH Soft'N Shine Lip Balm: Denne blev jeg lidt skræmt over. Farven Perfekt Plum 34 er en lidt skræmmende lilla farve når man lige ser den, men den er slet ikke så kraftig når den kommer på. Den er faktisk overraskende flot. Har aldrig set disse, så dem vil jeg da helt sikkert holde udkig efter.
- Rimmel London Lycra Pro Neglelak: Jeg har i forvejen ret mange lakker fra Rimmel og synes de er ganske fantastiske, og denne i farven 400 Blue Vouge er en smuk mørkeblå som vil blive perfekt til efteråret.
- Avéne Thermal Spring Water: Denne ser jeg faktisk ret meget frem til at prøve. Der står den er rigtig god til her om sommeren så det vil jeg da teste. (:
- Alterna Caviar Repair Instant Recovery Shampoo og Conditioner: Jeg elsker at prøve forskellige shampooer og balsamer så at få disse prøver er bare super. De er ret dyre i full size så det bliver spændende at se om jeg synes de er de penge værd.


English version:
My very first Goodiebox, thanks to a friend who gave me the chance to test this for a period as a birthday-present.
In this months box there is following:

- GOSH Waterproff Eye Shadow in Rusty 02 and Light Grey 04.
- GOSH Waterproff Eye Shadow in Love That Copper.
- GOSH Soft'N Shine Lip Balm in Perfect Plum 34.
- Rimmel London Lycra Pro Nail Polish in 400 Blue Vouge.
- Avéne Thermal Spring Water.
- Alterna Caviar Repair Instant Recovery Shampoo and Conditioner

3 kommentarer:

 1. Virkelig? Troede det var den til juli måned. :P De kunne godt skrive det på dem. :P

  SvarSlet
 2. Overvejer selv og prøve dem ... er de det værd ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den i August var ikke pengene værd men ellers ja (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)