Back to School - Penalhuset


For næsten 2 år siden valgte jeg at transformere en taske til penalhus, da jeg gerne ville have et der var lidt større og så gøre det 100% personligt. Elsker at have noget ingen andre har. Hvis I har mod på det, så synes jeg I skulle prøve at lave jeres eget penalhus til jeres nye skoleår. Indholdet er forskelligt efter person til person, men jeg kan godt lide at have det meste med, såsom lim, saks, tape osv. Derudover er der selvfølgelig blyant, lineal, viskelæder, kuglepenne og slettelak. Det I ser på billedet her ovenover er standard i mit penalhus. MEN! Nu elsker jeg jo at tegne og bruge en masse farver, så jeg har en masse farveblyanter og kuglepenne i alverdens farver, og jeg har faktisk også en masse farvede kuglepenne heri, hvis jeg bliver træt af at skrive med standard-farverne eller hvis jeg får lyst til at sidde og være lidt kreativ. Derfor skulle penalhuset være lidt større så der var plads til det hele. *Hehehehe* I know. Overkill men alligevel. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes også altid at jeg får puttet utrolig meget crap i mit penalhus. Sjovt nok, eftersom alle notater tages på computeren. Haha. Men blyanter, viskelæder, lineal, farvede kuglepenne, alm. kuglepen, post-its, stifter til blyanten etc. ... Ja, så fylder det alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig taget noter på computer da jeg ikke har haft en skole-computer så det var et must for mig med en masse farver. :D

   Slet
 2. Er vild med de farvede kuglepenne :)
  Hvor har du dem fra?

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)