Lav din egen burger :D


Ja jeg kunne altså ikke dy mig da jeg hørte om dette. :D Jeg måtte da bare lige prøve at se hvad det var for noget, og fik selvfølgelig sammensat en burger som jeg meget gerne vil sætte tænderne i hvis McD havde den på menuen. :D Det overraskede mig faktisk hvor meget forskelligt fyld man kunne vælge imellem. Ville dog ønske man kunne putte flere ting i end dem man kan. Men det er nu meget sjovt, og så ville det da være fedt at få sin egen burger på menuen. Vil I også prøve at lave jeres egen burger? Så smut ind og sammensæt jeres favoritburger her. :D

Jeg personligt er mest til en luftig lækker bolle, en kyllingeburger og en blandet salat. Så det har jeg puttet i min burger. Dertil har jeg også tilsat noget krydder-mayo så den ikke bliver for tør og så er der noget skønt mozzarella i som vil blive dejligt smeltet over kyllingen. Mums! Har helt lyst til sådan en lige nu.

Hvad ville jeres burger indeholde hvis I selv kunne vælge?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)