THAT was awkward!


Det har været en mærkelig dag. Havde planer om at sove længe, men den holdt ikke rigtig. Skulle så til møde i Brugsen nu da souschefen ikke var der i onsdags, og der begyndte det virkelig at blive akavet. Vi begyndte at snakke om dage hvor jeg enten skulle have tidligere fri eller skulle have hele dagen fri, og da jeg så nævner en dato senere end 3 uger, så siger han; "Jamen du skal jo kun være her i 3 uger, så den dato bliver ikke aktuel." Say what???? Måtte så lige forklare at der altså stod d. 10/11 i den kontrakt jeg havde skrevet under på inde på jobcentret. I skulle have set ham i ansigtet. Tænkte bare "Åh nej åh nej åh nej!!!" Følte virkelig jeg var en klods om benet på ham lige i det øjeblik. Kunne have gravet mig ned i det mindste hul. Dog skal vi lige dobbelttjekke på mandag om det kan passe, men håber da jeg får lov til at være der så længe. Det er jo gratis for dem. Men ja, nu må vi se. Skal møde kl. 9 så kan sove en time længere end jeg havde regnet med. (:

Men ja.... det har været en mærkelig dag. Har faktisk ikke rigtig fået udrettet noget som helst siden jeg kom hjem. Har været sådan lidt.... blah! Men i morgen skal jeg altså igang med noget af det praktiske herhjemme. Skal have gjort rent. Så det må jeg nok hellere få ordnet ret hurtigt når jeg står op.

Hvad skal folket derude lave i denne weekend? Noget spændende jeg kan være misundelig over? :D


English version:
It's incredibly awkward when your internship has not checked how long they have signed you to be with them. You feel you are in the way. But I think it will work out in the end. I hope. But it was really awkward. I have been a bit "blah" the rest of the day so I have not accomplished anything. So I must _ find time for cleaning tomorrow.

So what are you going do this weekend? Something exciting?

5 kommentarer:

 1. Skal fejre 1 års bryllupsdag på søndag :-) så lidt spændende skal jeg da lave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt. :D Tillykke med det musen.

   Slet
  2. Tak for det <3 glæder mig til at give manden hans gave :-)

   Slet
 2. Men hellere den vej end den anden. Da jeg var i praktik i forbindelse med skolen, havde de fået bildt sig ind jeg skulle være der 2 uger til, så jeg måtte forlade dem midt i et projekt. DET var akavet... "Nu er der jo ikke så længe til du stopper...", "nej... det er sådan set i morgen-" "- hvad, nej!?" xD

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er stadig i Paris, denne weekend med, så i dag skal vi ud og se Sacre Cour og Eiffeltårnet, inden turen går hjemad igen i morgen aften. Vi skal bare lige tage os sammen til at forlade hotelværelset ... Eller nok nærmere, at rejse os og bruge benene igen. Haha.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)