Jeg er forelsket!


Ja det er ikke ligefrem det mest inspirerende billede I får denne gang, da det er mørkt og ikke er til at få taget et ordentligt et, så det må vente. Men derfor synes jeg da lige at jeg ville dele min nye kærlighed med jer alligevel. :D Jeg tjente jo lidt penge på lidt reklame i starten af denne måned, og de penge jeg havde tilbage efter mit shopping-amok på eBay, som jeg stadig venter på at modtage, valgte jeg så at smide efter et makeup-spejl som jeg har villet have i mange år. Fandt nemlig et som jeg mente ville leve op til mine forventninger, og det må jeg sige at det gør. Hold da helt op! Førstehåndsindtrykket i eftermiddags da jeg åbnede kassen var godt, da spejlet har den rette størrelse til når jeg sidder og ligger makeup ved spisebordet. Glædede mig så til at teste det her til aften for at se hvor meget det så lyste op og HOLD DA HELT K********!!! Det er jo sygt så meget lys det giver, og det er simpelthen bare PERFEKT! Jeg er glad for at jeg købte det trods mine tvivl. Jeg er så glad lige nu! :D Nu kan jeg klare næsten hvilken som helst dårlig nyhed jeg får på sygehuset i morgen.


English version:
I'm SO happy about my new mirror! It's perfect!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)