Lænd og ryg trænes lidt op igen


Jeg har i mange år haft problemer med både ryg og lænd og selvom jeg har trænet, så har det ikke hjulpet. Problemet har nok været at jeg ikke har koncentreret træningen på de 2 områder, så musklerne blev ikke styrket. Det betyder at jeg den dag i dag ikke kan stå for længe oprejst uden at jeg får jagende smerter i ryg og lænd. Da jeg så blev kontaktet af en der gerne ville sponsorere et træningsredskab til mig fra siden Abilica.dk, så vidste jeg ret hurtigt hvad jeg godt kunne tænke mig at prøve. Det blev så denne Exertube som kan bruges på mange forskellige måder og man kan træne rigtig mange forskellige ting på kroppen, så valget faldt på den.

Der fulgte også en folder med hvori der er vist nogle forskellige stillinger og hvad de så er gode for. Man kan også på nettet finde en masse, så når jeg en gang får mere overskud og tid til at tjekke det ud og afprøve det, så skal jeg se om ikke jeg kan få styrket den dumme ryg. Men er utroligt glad for at de ville lade mig prøve sådan en.

Abilica sælger alle typer af træningsudstyr, alt lige fra løbebånd, crosstrainer til alt indenfor fitness og yoga, så der er noget til enhver smag. Så smut ind og kig deres udvalg igennem. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Vi bruger tilsvarende til mange af vores karate kamptræninger :)

    Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)