Hud som en blød barnenumse


Ansigtsscrub er noget jeg virkelig elsker og jeg bruger det så tit som muligt. Især nu hvor jeg har så meget psoriasis i ansigtet. Hader store hårskorper og jeg hader at de bliver tykke, så det kan jeg holden smule nede når jeg voldtager huden lidt med en scrub.

Før brugte jeg en som nu er udgået så gik over til Matas' egen, men synes virkelig kornene i den er for store og huden bliver så mærkeligt fedtet efter brug, så jeg har tænkt mig at bruge den op og så aldrig købe den mere.
Derimod er jeg blevet smask forelsket i den fra Manhattan Clearface. Den er virkelig lækker og kornene er perfekte i størrelsen hvis I spørger mig. Så den vil jeg klart anbefale jer, og så er den endda billig. :D

Min foundation er også fra Manhattan Clearface og det er virkelig den bedste jeg har haft. Før brugte jeg Affinitone i Light Beige fra Maybelline, men da den udgik så måtte jeg jo finde en anden. Prøvede nogle stykker før jeg fandt den fra Manhattan og jeg må sige at jeg er imponeret. Godt nok dækker den ikke 100% men jeg synes slet ikke det gør noget, for jeg dækker bare min psoriasis med en concealer og så er det fint. :D Og så matterer den hvilket gør at jeg får en mere jævn overflade og ikke håbløs som den forrige. I kan se på billedet herunder hvordan de 2 opfører sig på huden. Den fra Maybelline gjorde intet godt for "folder" i huden hvorimod Manhattan går hen og "udjævner". Win win. :D Så Manhattan Clearface er klart et mærke jeg vil anbefale jer at prøve ud. Mangler selv at prøve deres concealer og pudder.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)