Gremlins ting fra eBay jeg bare må eje :P


Sad lige og stenede lidt på eBay og faldt over nogle ting som ville være fede at have i min samling. :P Kostumet er lidt.... mærkeligt *HAHAHHAHAHAHAH* men de andre ting er faktisk ting jeg utroligt gerne vil have, men som jeg ikke køber pga. prisen og risikoen for at blive snuppet i tolden. Plus at jeg ikke har en iPhone så coveret kan desværre ikke bruges, men det er FEDT! Øv øv øv. Og den sidste dragt er AWESOME!!! Men tænkte da at jeg ville dele det med jer alligevel. :DEnglish version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Min kæreste udbrød.. Nåååå... cute, det er jo gizmo.. ha ha.. første gang han lure med når jeg tjekker din blog.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)