Ingen svar men flere spørgsmål


Min tur på Svendborg Sygehus blev ikke som jeg havde forventet. Havde jo regnet med at jeg ville tage derfra med svar på hvad jeg slås med, men kom derfra med flere spørgsmål og ingen svar på min situation. Det viste sig at min læge har henvendt mig til den forkerte afdeling på Sygehuset, så jeg var taget til Svendborg for at sidde i 2 min og så blive sendt hjem igen. Jeg skal henvises til gigtafdelingen i stedet for samt en hudlæge med speciale på Sygehuset, så jeg kan kun vente yderligere og skal bruge flere penge på busture. *Suk* Så det er både en lidt komisk situation men jeg er samtidig med rasende på min læge. Det var simpelthen så pinligt at sidde der sammen med lægen og forklare mit problem og så bare få at vide at de slet ikke kan hjælpe mig fordi jeg er kommet det forkerte sted hen. Øv altså!

Føler mig ærligt talt lidt lost, da jeg slet ikke har nogle svar til mit praktiksted eller jobcentret. /: Ringer dog til min sagsbehandler i morgen og forklare situationen som den ser ud nu. Så må vi se hvad der skal ske fremadrettet. Men hvor er det træls med den lange ventetid nu.

Vil glemme dagen lidt og smide noget mad i ovnen og bare hygge her til aften. Trænger til lidt sødt så den står nok på lidt varm kakao og lidt hygge med serier senere. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)