Jeg spiller ikke ret mange spil mere


MEN! Jeg har da Sims liggende og jeg har en Wii som jeg skal have brugt noget mere. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor jeg ikke længere kobler af ved at spille lidt, men tror det er fordi jeg ikke føler jeg har tiden til det. Jeg plejer jo at være en som spillede mange online spil som fx på Facebook og andre gratis spille-sider, men jeg er gået helt væk fra det. Til dels fordi min gamle computer ikke kunne køre java-spil længere og fordi jeg det sidste år på HF havde utroligt mange lektier og afleveringer der skulle laves, så valgte lidt det sjove fra.

Grunden til at jeg så ikke rigtig har spillet så meget efter jeg blev færdig på HF er fordi der så har været en masse med kommunen, jobcentret og nu praktik som startede ud med at være som et fuldtidsarbejde. Følte ikke at jeg havde tid til det som virkelig interesserede mig, nemlig bloggen og mine kreative interesser og det gjorde det lidt svært at kapere. Så efter en samtale med jobcentret og nu undersøgelser på sygehus og samtale med egen læge, så har vi fundet en løsning som indtil videre hjælper mig meget med at holde stress nede og humøret lidt mere oppe. Jeg tror jeg var lidt for optimistisk og jeg lyttede ikke rigtig til hvad kroppen havde at sige til den store ændring. Men der bliver arbejdet på det, og det er altid et skridt i den rigtige retning.

Det gør så også at jeg her den sidste uges tid har siddet og leget lidt med Sims og har fået lysten til at bruge lidt tid på det igen tilbage. Ikke fordi det er noget specielt for mig, men det er en god måde for mig at holde det kreative ved lige når man skal bygge og indrette hjem og så er det en fin form for afslapning.
Min Wii skal jeg meget også have mere gang i igen. Så håber lidt at Cathrine er med på at vi laver en aften om ugen hvor vi bare stener Wii og hygger os. :D Skal dog have fundet nogle flere spil til den, så skal på nettet og kigge lidt på udvalget. Regner lidt med at finde nogle brugte spil, men er der nogen steder hvor man kan byde på nogen og få dem billigere? Kom gerne med jeres betting tips og foreslag til sider hvor jeg kan finde nogen. Gerne inden for EU da jeg ikke gider problemer med told osv. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Gamestop sælger brugte spil og der kan man tit gøre et godt kup til diverse konsoller - Og de er testet for at sikre at de virker. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhhh! Det må jeg lige tjekke når jeg skal til Odense senere på måneden. :D Tak

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)