Sponsor gave fra Bloggertræffet - PimpMyHead.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

PimpMyHead var også et af de firmaer der var så fantastiske at de ville smide lidt ting i vores goodiebags. Jeg blev ret glad da vi fik et ja fra dem, for jeg er jo lidt af en tørklæde-lover. *Rødmer* Jeg har en utroligt stor samling, men jeg elsker at have en masse forskellige at kunne vælge imellem. Det skulle jo gerne være sådan at det passer til den påklædning man nu har valgt. :P Vi fik alle et forskelligt tørklæde og jeg fik dette rigtig fine grå/sort-ternet et af slagsen med en masse sølvtråde. Det er simpelthen så fint! :D Og det er super fint til efteråret. Glæder mig til at bruge det sammen med min grå trøje som jeg lige har købt for lidt tid siden. Har altid gerne ville have en grå strik, men aldrig kunne finde en der faldt i min smag, før nu. Så det var win-win at jeg endte ud med dette tørklæde.

I kan finde PimpMyHead.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)