Sommer lakkernne i 2014 hos By-K.dk


I forbindelse med Bloggertræffet i Odense fik alle deltagere lov til at se nogle eksempler på de sommerlakker som By-K har overvejet at lancere. Samtidig med kunne folk vælge om de kunne have lyst til at være med til at have en lille finger med i beslutningen om hvilke farver der passer bedst til sommeren, hvilke farver udover disse de ellers også kunne se i deres kollektion og så selvfølgelig vælge en favorit iblandt disse og navngive den. :D Synes selv det var en sjov lille udfordring og selvfølgelig hopper jeg da med på den.

By-K går meget op i at deres lakker skal være af en bestemt kvalitet og kunne bruges af alle, så de har fra efteråret 2013 besluttet at alle deres lakker skal laves uden de farlige stoffer, som man ellers ret ofte finder i kosmetik. Det kalder de så for 5-free.

Jeg synes deres koncept er fantastisk, og det gør at jeg har endnu mere lyst til at prøve deres lakker ud, for jeg er desværre en af dem som endnu ikke har ejet en lak fra dem - indtil nu. Vi alle fik en fra deres efterårskollektion i vores goodiebags, så det er jeg super glad for. Og det bliver ikke den sidste.

Mit første indtryk af udvalget af sommerlakkerne fra øverste billede er at der er en lidt stor kontrast. Der er mange skønne pastellakker og BANG! Så kommer der lige nogle mørke lakker indimellem.
Pastellerne er efter min mening perfekte til sommeren. Og nuancerne i dem er så dejligt feminine. Så er der lige den kraftige gule og den gulorange, som vi har valgt at ligge sammen i bunden af vores lille udstilling, og et eller andet sted så synes jeg faktisk også at de er meget sommeragtige. Måske lidt i slutningen af sommeren hvor efteråret bange på, og naturen begynder at blive gylden. Og så kommer vi faktisk til de mørke farver. Dem vil jeg helt klart mene er lakker som hører efteråret til. Især den grå som jeg bare elsker.

* Vælg din favoritfarve
Hvis jeg skal tænke sommer og vælge en af farverne, så bliver det nok den kraftige gule. Vi havde utroligt mange pasteller i sommeren 2013 og synes godt at man i 2014 kunne gå lidt mere all-in med de kraftige farver. Den gule er efter min mening en glad farve. Jeg går ikke selv ret meget med gul når det kommer til tøj osv, men på neglene synes jeg det er en super frisk farve, som kan hjælpe til med at give ens outfit det ekstra pust af sommer som mange gerne vil have på den årstid.

*Struktur/effekt
Strukturen på denne lak er virkelig lækker. Den er hverken for tynd eller for tyk i konsistensen og den har en rigtig god dækkeevne. Finishen er virkelig lækker. Den er blank uden at blive for blank og har en form for "blødhed" over sig. Elsker den effekt på lakker.

* Ny trend?
Når det kommer til lakker så ser vi jo nu meget det at lakkerne er blevet i 3D. Jeg er ikke den store fan af dette, da det er hygiejnisk og skide upraktisk. Ja det ser måske fedt ud til en enkelt tur i byen, men så er det altså også det.
Derfor vil jeg måske mene at den nye trend ville blive at man ser flere nuanceringer i lakkerne. Flere reflekterende farver, mere "olieeffekt" og mere glitter. :D

* Navngiv lakken
Den gule lak jeg har valgt som min favorit ville jeg klart give navnet "Sunburst". Især fordi den er af den mere kraftige slags og så var det den første tanke der faldt mig ind da jeg så den. :D

Det har været super skægt at være med til at teste disse lakker og se hvad der kommer på hylderne i fremtiden. Så mange tak til By-K for den hyggelige udfordring.
I kan finde By-K på Facebook hvis I ønsker mere info om deres lakker eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)