Smukke Shamballa Armbånd


Har lige været henne og rydde lidt op i min smykke-samling. Jeg har faktisk overraskende mange øreringe, og har nu endnu flere, da jeg er i gang med at lave nogle cernit-smykker. Overvejer derfor at sælge noget af det jeg har, som jeg aldrig bruger, men ved ikke helt om jeg ender med at fortryde det. *Hehe*

Dog har jeg fundet ud af, at jeg ikke har ret mange armbånd længere – har det med at få dem ødelagt fordi de er meget skrøbelige. Jeg er så gået meget over til at ville have nogle mere holdbare armbånd, og i den sammenhæng er jeg blevet helt forelsket i dem man kalder for shamballa. De er mere holdbare og så kan man få dem i mange forskellige farver og glitrende perler. Og når man er bling-bling tosset som jeg, så er det jo bare win-win. :D Har kun et par stykker af dem selv, men overvejer at jeg med tiden skal have nogen i flere farver, som jeg så kan sætte sammen med forskellige looks.

De plejer jo desværre at være ret dyre, men har fundet en side hvor man kan få dem overraskende billigt og lige pt. har de 25% rabat på dem. Det ville da også være en perfekt julegave, ik? :D Så det er da nu man skal slå til hvis det er.

De har dem i nogle virkelig skønne farver og forskellige kombinationer. Nu hvor vi nærmer os halloween og jul, så ville det røde med guld-sølv være perfekt. :D Det kræver dog at man kan lide de farver sammen, men det er virkelig flot. Kunne i hvert fald være super flot til et julelook. Åhhh hvor kunne jeg dog godt. :D Jeg synes også at det i sort og guld-sølv er virkelig fint. Det kan man jo egentlig bruge hele året rundt. Det er mere … ja hvad skal man kalde det!? Mere ”rent” og ”sofistikeret”?! *Hehe* Ej jeg ved sku ikke lige hvordan jeg skal forklare det. Men det er lidt mere neutralt og kan sammensættes med hvilket som helst look uanset hvilke farver man arbejder med.

Er man ikke så meget til guldsmykker – som jeg ikke er – så kan man også få disse armbånd med sølvled og farvede perler, som I kan se her på det lilla armbånd her. Man kan også få det med grønne og blå glitrende perler, som jeg jo er mest til. :D Så jeg kunne virkelig godt finde på at ønske mig et par i hver farve. :D

Men ja. Jeg fik da ryddet op i mine smykker og har nu et bedre overblik over hvad jeg egentlig har, og hvad jeg godt kunne bruge. Lækkert nok.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)