Det er ikke altid nemt at finde sko der er store nok


Heldigvis har jeg ikke det problem da jeg ligger i en 39-40 så det er meget normalt, men min søster har ofte det problem at hun ikke kan finde pæne sko til kvinder der er store nok, da hun vist nok er oppe i en 42-43. Jeg har virkelig ondt af hende når vi ellers finder nogle fede sko, og så har hun ikke mulighed for at finde nogen der passer. Medmindre hun skal købe et par små herresko, men det er jo ikke altid lige det fedeste.
Men man kan så småt se at skobutikkerne er ved at lave størrelserne større, da vi jo også ændrer os for hver generation der kommer, så på et tidspunkt bliver det ikke noget problem for hende. Håber jeg da.

Kender også et par stykker af hankønnet som har ret svært ved at finde sko da de har ualmindeligt store fødder efterhånden, så derfor synes jeg det er virkelig fedt at der er en speciel kategori til dem der skal have sko i store størrelser. Det er ikke noget man ser ret mange steder, og det synes jeg godt de andre online-shops kunne lære lidt af. Så mangler man bare at producenterne også laver de super fede sko i store størrelser. :DEnglish version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

 1. Uh, hvor jeg kender problemet! Dog i "den anden ende". Jeg bruger str. 34, og det umuligt at få almindelig damesko, som ikke hedder Skofus eller Trigger.

  Jeg har haft stor glæde af onlineshops og enkelte specialbutikker. Hos Marion Spath i Køln kan man både få små og store damesko. De har en lille biks i Køln, men også en onlinebutik, hvor jeg før har bestilt sko. Jeg står faktisk lige nu og skal bestille vinterstøvler. De er supersøde, så jeg giver dig hermed tippet videre. (www.marion-spath.de) Ikke alle skoene er i den "fede" kategori, men nogle gange kan man være heldig at få nogle supersmarte sko.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var godt nok små fødder. Det må godt nok være frustrerende. /: Men så er det godt at man da i det mindste kan finde nogen på nettet, men det må da også være irriterende hvis de så ikke passer alligevel når man får dem hjem? Det problem har jeg nemlig. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)