Fejltagelser er tegn på at du prøver


Det er i hvert fald noget jeg skal være bedre til at sige til mig selv. Også selvom forventningerne til mig og mine krav til mig selv er for store. Det er bare ikke nemt.

Hele sidste uge har været et mareridt. Det er også derfor at jeg ikke har vlogget eller blogget ret meget. Har dog forsøgt at komme på andre tanker, og har derfor ikke været ret meget ved computeren, men i stedet været sammen med andre eller lavet kreative ting. Jeg har været et nervevrag mht. mit møde på jobcentret i dag. Har sovet dårligt de sidste par nætter, men for at få sovet lidt, har jeg været nødt til at tage en masse smertestillende. Morgenen i dag er også bare gået ned af bakke. Tankerne fløj rundt og gnavede løs i mit hoved, og som altid når jeg skal noget vigtigt, så sker der noget skidt herhjemme. De sidste par gange har det været mangel på vand, sprunget vandslange, syg kat, osv osv osv. I dag stod jeg op til at det meste af min væg ude på badeværelset er fyldt med afløbsvand og andet klamt fra overboen indenunder tapeten. Det stinker, tapeten slipper væggen og det løber bare ned alle steder fra. Det er simpelthen så klamt. Håber dog at jeg kan få en ud og kigge på det i løbet af de næste par dage. For det er ikke til at leve med. Kan ikke forstå hvorfor jeg skal have så mange problemer med denne lejlighed. Det kan altså ikke være rigtigt!

Mødet gik så heller ikke særligt godt. Har ikke lyst til at fortælle om det andet end at jeg er pisse træt af at regeringen skal ødelægge så meget for os der rent faktisk gerne vil videre men ikke kan pt. Hvis jeg da for fanden bare var 30 allerede. Så ville jeg ikke stå i 4 måneder og ikke have råd til husleje osv. Lort lort lort.

Så dagen i dag vil jeg bare helst glemme.

I morgen håber jeg at Tiiner og jeg kan komme ud og få taget lidt billeder. Vejret må derfor gerne være godt. Håber der kan komme nogle fede billeder ud af det. :D
Vil hygge med nogle serieafsnit inden sengetid. Skal sikkert tidligt op hvis viceværten får fikset noget hurtigt, men så må jeg bare tage en morfar senere på dagen. :P Håber I andre nyder jeres efterårsferie.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

4 kommentarer:

 1. Sender en masse kram til dig søde.. Det system er simpelthen så uretfærdigt og tager bare alle ens kræfter. øv.. <3

  SvarSlet
 2. Ked af at høre du har fået det så dårligt igen musen... Og ja, det er sq ikke sjovt at være "i klemme" i systemet på den måde... kender det alt for godt... håber du finder en løsning <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg også for jeg holder ikke til det her.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)