Mit hjerte er fuld af bling-bling


Jeg har efterhånden en god lille samling af sten til negle og makeup-looks, men mangler nogle turkise og brune - de brune er på vej, men de turkise må vente. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af min makeup, og jeg synes ikke det gør noget hvis man smider lidt bling-bling ind i sit look, derfor elsker jeg at bruge ting som disse til at pifte det hele lidt op. :D

Jeg har planer om at jeg skal have lavet lidt forskellige efterårslook, men vil gerne have de brune hjem så jeg også kan indrage dem i dem. Derudover så skal jeg også igang med at lave lidt til juleperioden. :D Bliver såååå godt hvis jeg finder tid til det.

Men ja, synes da lige I skulle se mine lækre sten. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine sten! Jeg bruger selv en del til min negle, men må indrømme at de meget sjældent sniger sig med ind i mine make-up looks, men det kan jeg jo lave om på :D

  SvarSlet
 2. Hvad lim foretrækker du at bruge? Har du prøvet flere forskellige slags, eller holdt du dig til den du prøvede først. Med andre ord: nogle erfaringer her du vil dele? :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger hudlim da det holder bedst. :) Har før brugt det lim man får sammen med falske vipper, men hvis man kommer til at røre stenene falder de af. Virkelig irriterende.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)