Nyt køb - Spiderwick


Jeg kendte ikke til "Spiderwick"-historien før jeg så filmen der blev lavet over disse bøger, men jeg synes den var ret sød. :D Jeg har siden gerne ville have bøgerne, og troede faktisk det var nogle tykke bøger. Men nej det er nogle super tynde bøger som kan sluges på en aften. Jeg forstår så ikke hvordan man kan lave en hel film over en tynd bog, men det kan man så åbenbart godt alligevel. :D Jeg ser frem til at få tid til at sidde og læse dem. Har købt dem brugte på eBay for at spare penge.


English version:
Bought these books on eBay to save some money. Looking forward to read them.

5 kommentarer:

 1. Jeg elskede de bøger i folkeskolen! :D

  SvarSlet
 2. Åh hvor fint! Jeg har faktisk heller aldrig fået læst bøgerne, men jeg vil så gerne :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er hurtigt læst, men historien er bare så sød :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)