Sponsor gave fra Bloggertræffet - CleanSkin.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Folk der kender mig ved at jeg absolut elsker masker. Især ansigtsmasker, men får jeg muligheden for at prøve andre former for masker, så er jeg da klar. :D Cleanskin var så søde at sponsorere nogle ansigtsmasker samt en læbe og en øjenmaske til vores deltagere.

Jeg prøvede en af deres ansigtsmasker om aftenen på bloggertræf-dagen. Det var et "klæde" der var pænt vådt som så skulle ligges på ansigtet. Der var hul til øjne, næse og mund, så man var ikke helt kvalt i masken. *Hehe* Men det er klart første gang jeg prøver sådan en maske, og det var meget..... unaturligt for mig. *Hehe* Men huden var altså dejlig blød efter brugen af den.
Den kaldes en chokolademaske, men der er ikke ret meget chokolade over den. Så det skuffede lidt. *Hahahahahah* Men det er nok bare nogle olier osv fra chokoladen som der er "i" den. :D

Noget af det som jeg så havde glædet mig ekstra til var, at prøve deres øjen- og læbemaske og jeg siger jer der var klamt at tage på. Sådan helt blødt gummi der skal ligges på i forvejen sart hud. Føj for den. :P Super koldt. Men efter noget tid ligger man ikke så meget mærke til det. Så de 30 min jeg sad med det på var okay.

Læberne var super bløde efter brugen af løbemasken. Virkelig en underlig følelse. Men samtidig super rar. Det samme var gældende for huden under øjnene. Super blød. Hvor dejligt. :D Så det er helt klart noget jeg vil anbefale andre at prøve ud. Man ser knapt så smart ud med det på, men eftereffekten er lækker, så det er det værd. :D

I kan finde CleanSkin.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette,
  Er glad for at du kan lide pakken :) håber i havde en hyggelig dag!
  Christian
  Ejer af Cleanskin.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christian
   Det havde vi helt sikkert. :) Håber da at vi en dag i fremtiden kan lave endnu et samarbejde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)