Træt af filtret hår hele tiden


Hvor jeg dog hader at stå op om morgenen eller komme ud efter badet og man bare ikke kan få redt sit hår ud. Mit har nemt ved at filtre og det gør nas når jeg forsøger at børste det ud med min alm. hårbørste. Og selvom jeg får det redt ud om morgenen så ender det ud med at være filtret og umuligt i løbet af dagen igen. Det er vildt frustrerende, og jeg mister bare så meget hår på det. Føler mig efterhånden skaldet.

Jeg har i nogle år nu ledt efter en børste der ikke flår håret af mig, men har endnu ikke været så heldig at finde en. Har så set flere tale om denne Tangle Teezer, men har ikke rigtig vidst om den ville være noget for mig. Nu kender jeg så efterhånden nogle stykker som ikke bruger andet overhovedet. Så jeg har selv tænkt på at jeg skal have den prøvet. Jeg har været henne og læse lidt om den, og her er hvad den ”lover”:

”Tangle Teezer hårbørster er den ultimative løsning mod filtret hår. En Tangle Teezer børste kører blidt og ubesværet igennem håret, uden at trække når den rammer sammenfiltret hår. Tangle Teezer bøjer ved kontakt med sammenfiltret hår og du undgår derved, at børsten bare trækker hårdt i "hårknuderne". Dette gør at Tangle Teezer blidt og nænsomt kan børste igennem sammenfiltret hår. Tangle Teezer er perfekt til hair extensions, langt hår, afrohår, vådt hår og er nænsom mod sammenfiltret hår hos børn.”

Det lyder jo ganske vidunderligt, så jeg tror jeg ender med at købe en på et tidspunkt. Forhåbentlig kan jeg langt om længe slippe for at miste alt mit hår. For der er ikke noget værre end at stå med en hel tot hår hver gang man har været i bad. ),:

Har desværre ikke råd til en på nuværende tidspunkt, men jeg håber at man kan få en Tangle Teezer med 50% rabat når jeg på et tidspunkt har penge nok. Så håber virkelig at deres tilbud gælder i en længere periode.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

3 kommentarer:

 1. Jeg har også købt sådan en, ved nu ikke om jeg synes, det er en vidunder børste, men den er fin og lyserød

  SvarSlet
 2. Har selv haft en i ca. 6 måneder, jeg vender aldrig tilbage til en normal hårbørste!

  SvarSlet
 3. I'll immediаtelу sеizе your rѕs as I can not finԁ youг e-mаil subscrіption linκ or
  е-neωsletter seгvісe. Do you'vе any?
  Kindly let me knοw iin orԁer that I may subscгibе.
  Thanks.

  Stop by my site; web site

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)