Har brug for at købe nye hoveder til min Oral-B snart


Jeg fik denne i julegave sidste år eller forrige år, og jeg har været så dårlig til at få den brugt - fordi jeg synes det tager så lang tid - og har ikke altid tiden om morgenen. Så det ender ofte med at jeg griber den alm. kedelige og mindre effektfulde tandbørste. Men jeg er blevet bedre til det og bruger den sådan ca. hver anden eller hver tredje dag, og tror faktisk jeg ender ud med at smide den alm. ud her efter nytår. Så er jeg tvunget til at bruge den elektriske. Men jeg elsker jo også følelsen man har i munden bagefter. :D MEN! Når man så hopper ned i supermarkederne for at kigge efter nye tandbørstehoveder til den, så får man jo hvad der svarer til et hjertestop! De er så freaking dyre!!!! Selv dem fra Budget. Det er jo uhyggeligt!

Derfor har det taget mig så lang tid, at tage mig sammen til at få smidt min alm. tandbørste ud. MEN! Så er det jo at man hopper online og støvsuger nettet, for at finde nogle billigere alternativer og her kommer Dental24 ind i billeder, for HOLD DA OP hvor er de billige! Man får en besparelse på mellem 50-75%, og det synes jeg er pisse lækkert! 4 koster fx 55 kr og det er INKL PORTO! Ja I skal da ikke være i tvivl om, at det er derinde jeg kommer til at købe mine tandbørstehoveder fremover. Det er da helt sikkert. Selvfølgelig kan man også købe en pakke med 20 stk til 245 kr - hvilket er latterligt billigt - men det er ikke lige muligt for mig at smide så mange penge på én gang. Så mit første køb bliver klart den med 4. Medmindre mine forældre skal have nogle med og vi kan dele omkostningerne. Det må jeg lige undersøge inden jeg laver mit køb. :D

Så hvis I sidder derude og har en fx Oral-B eltandbørste og også synes at priserne er latterligt høje på hovederne, så ssynes jeg I skulle tjekke siden ud. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

 1. Orh tak for tippet :-D var selv ved at løbe tør for hoveder :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke noget værre. :P Og så især når de skal være så dyre ellers.

   Slet
 2. Teknisk set burde det ikke tage længere tid at børste med en el-tandbørste end med en manuel. Man skal børste i 2 minutter uanset type :P

  Jeg er så heldig, at jeg også fik en i gave, men mine forældre gav så oven i den, et ubegrænset gratis forbrug af børstehoveder, men super tip alligevel :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg magter ikke at børste så længe med en alm tandbørste. :) Så hellere bruge den elektriske og føle sig mere ren efter samme mængde tid. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)