Dagens Jule Gæst - Mia


Mit navn er Mia Amalie, og jeg er en 17 årig teenage pige. Jeg har denne blog, hvor jeg dagligt poster indlæg med alt ligefra mode, indretning, madlavning til hverdagens kriser som teenage pige.

Julehygge // Pebernødder
Jeg har brugt eftermiddagen idag på at bage pebernødder med min kæreste, super hyggeligt at stå og trille pebernødder sammen (eller hvertfald de første 10 ..;) ), og med julemusik til, så bliver det ikke bedre. Denne blanding fra Dr. Otker er en super nem måde at lave pebernødder på, hvis man ikke er en haj i et køkken , hvilket jeg slet ikke er!, og så er de bare rigtig gode mmmmhhh. Der dufter af jul i hele huset nu, og julestemningen er ved at være i top. Nu må det gerne bare blive jul.
- Mia fra bloggen: www.miaamalie.bloggersdelight.dk

English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)