Dagens Julekalender - 20. Dec


Dagens Kreative Indslag
Amerikanerne er altid dem der går mest amok med deres juledekorationer og det gælder også deres juletræer. De er mange gange så overdrevet at man tror det er en joke. Men de gør det fordi de kan og fordi de synes det er fedt. Jeg er selv typen der godt kan lide at overdrive lidt og være lidt anderledes, så jeg synes mange af deres juletræer er super fede og ville selv gerne have sådan et stående i julen. :P Jeg har været henne og google lidt billeder af de vildere juletræer og dem vil jeg dele med jer her.


Dagens TV-Julekalender: Mikkel og Guldkortet
"11-årige Mikkel drømmer om at kunne købe alt hvad han ønsker sig i hele verden, og vælte sig i gigantiske julegaver.
Men Mikkels familie sidder hårdt i det på grund af et for optimistisk huskøb, og der er derfor udsigt til en mindre spændende "spare jul" for Mikkel og hans to søstre.

Det ændrer sig dog, da Mikkel ved et tilfælde redder nissen Goddrengs liv, og Goddreng derfor som tak, ifølge gammel nisseskik, bliver nødt til at opfylde Mikkels højeste ønske: "At kunne købe alt hvad han ønsker sig i hele verden".

Mikkel får et guldkort af de tre nisser Goddreng, Gammelbo og Høvlebæk, der giver ham ubegrænset adgang til det nisseguld, som de tre nisser ellers er sat i verden for skulle beskytte og passe på. Men livet som millionær er ikke let. Der er andre der ønsker at få del i Mikkels rigdom, og Mikkel oplever blandt andet at blive kidnappet.

Helt galt går det, da Mikkels lillesøster Marie redder nissen Høvlebænks liv, og ønsker sig, at "ingen på jorden skal eje et guldkort". Den halvdøve Høvlebænk hører ønsket forkert, og tildeler alle på jorden et guldkort. Folks ubegrænsede adgang til penge betyder, at ingen længere gider at arbejde. Der kommer stor mangel på blandt andet fødevarer, og der udbryder borgerkrig i hele verden."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Americans are always the ones who goes most crazy with their Christmas decorations and that includes their Christmas trees. They are often so exaggerated that you think it's a joke. But they do it because they can and because they think it's cool. I myself am the type who likes to exaggerate a bit and be a little different, so I think many of their Christmas trees are super cool and would even like to have one like these standing in my livingroom for Christmas. :D

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)