Tilbageblik på mit år 2013


Et tilbageblik på året 2013 set fra mine øjne. Jeg har lavet disse et par gange, og jeg synes faktisk det er ret hyggeligt, så der kommer en igen i år. Enjoy. :D

Januar 2013
Jeg startede ikke året ret godt ud. Havde et par stykker fra skolen på besøg og det startede super hyggeligt, men jo længere vi kom frem på aftenen jo flere uønskede personer dukkede der op. Det endte så også med at der opstod en masse ballade og jeg fik smadret nogle ting, fordi folk ikke kunne acceptere mine regler. Så det var pænt uheldigt.

Det blev også året hvor jeg fik min første bjergkrystal som vedhæng. Jeg elsker den virkelig og ville ønske jeg havde mange flere i andre krystaller. Kan være at år 2014 bliver året hvor jeg finder flere. :) Der er bare et eller andet ..... magisk over disse. Jeg kan ikke helt forklare hvad jeg mener for det er ikke noget man kan sætte ord på. Det er en følelse.

I januar begyndte jeg for alvor at kunne mærke presset fra både skolen men også usikkerheden omkring sommeren. Jeg begyndte at få flere psykiske knæk, men jeg ville ikke lade det gå ud over mit sidste halve år på HF. Jeg ville gøre alt hvad jeg kunne for at jeg i det mindste gik ud med nogle tilfredsstillende karakterer.

Januar var også måneden hvor den stod på den "Større Skriftlige Opgave". :) Jeg havde fået lov til at skrive om Wicca og det var jeg simpelthen så glad for. Synes selv den blev rigtig god og brugte rigtig mange timer på den. Der var endda en masse forarbejde som jeg havde planlagt og alt fik efter planen. Fik interviewet en ægte Wiccan fra Amerika og det synes jeg var et kæmpe plus i min opgave. Jeg valgte også at være lidt kreativ med min opgave og selvom den ikke fik den karakter som den fortjente, så er jeg glad for det arbejde jeg lagde i den.


Februar 2013
Min kære lille Asus brændte sammen i denne måned og det var virkelig hårdt for mig. Jeg laver stort set alle mine ting på en computer og en bærbar kan jeg altså ikke undvære. Så jeg var virkelig i krise da den gav op. Måtte låne en af min far, derefter fik jeg en mini-laptop som virklig var elendig. Men i det mindste kunne jeg komme på nettet, holde siden opdateret og holde kontakten til de skønne mennesker på nettet. Men må ærligt indrømme at jeg stadig savner den.

Min veninde Brændeholm og jeg valgte en dag efter skole at blive på skolen. Vi havde hørt at Simon Talbot ville dukke op og underholde en 10. klasse i kantinen, og det ville vi prøve at liste os ind ti. Og det lykkedes os. Det var skide hyggeligt og han er virkelig bare dejligt morsom. :) Da det så var ovre og vi skulle til at smutte hjem var vi så heldige at støde på ham. Vi fik os en hyggelig snak og jeg fik taget lidt billeder sammen med ham. Ikke ligefrem de bedste billeder, men de er der da. :D


Marts 2013
Jeg har i år 2013 leget meget med forskellige farver i håret og jeg fik i denne måned en masse forskelligfarvede totter hjem. Det resulterede i at jeg for en periode havde regnbue-farvede totter i. :) Lidt sjovt. Dog ville jeg ønske de ikke var så skrøbelige når det kom til varme, så jeg kunne have dem i længere tid af gangen.

Min veninde og jeg tog på vores første nat-shoot i år. :) Totalt hyggeligt. Dog ville vi ønske at vi kunne finde steder som var mere efterladte. Som huse hvor der stadig står møbler osv, men hvor naturen har taget over. Ville være så fedt. :)

Marts blev måneden hvor jeg besøgte genbrugs- og antikvitets-butikker en del og jeg fik købt nogle lækre ting. :) Jeg elsker virkelig at komme hjem med genbrugsguld som jeg enten kan bruge som de er, eller som jeg kan renovere og gøre til mit eget. :) Især elsker jeg når jeg finder mere til det stel jeg samler på.

Det blev også måneden hvor jeg langt om længe fik et par hjul at køre på, og hvor jeg kunne aflevere den bærbar tilbage som jeg havde lånt af min far, da jeg fik min egen. :) Fik også nyt TV, så det jeg har lånt af mine forældre kom i soveværelset. Desværre kan jeg ikke se TV på det længere da Stofa har ændret deres signaler, men kan i det mindste se serier og film derinde, så længe jeg slutter min mini-notebook til det. Men det er nu lidt irriterende at jeg går glip af nyhederne om morgenen. :P


April 2013
Jeg sagde farvel til min dipdye i denne måned. Klippede totterne af for at slippe for de tørre spidser. Det var lidt vemodigt, men trængte til lidt nyt. :)

Jeg fik lov til at låne en venindes kamera da jeg gerne ville se hvordan det var og om det var det som jeg med tiden ville investere i til at vlogge med. Jeg blev så utroligt glad for det at jeg straks forelskede mig i det. Det har utroligt mange lækre funktioner og så elsker jeg at det har en flip-skærm så jeg stadig kan se hvad jeg laver. :) Det endte så med at jeg fik lov til at købe det og købte samtidig med et andet digital-kamera da jeg solgte det jeg havde i forvejen. :)


Maj 2013
Læseferien meldte sin ankomst og det betød at eksamensstressen var kickstartet. De skriftlige eksamnier lå i slutningen af måneden og jeg følte virkelig at tiden gik stærkt på dette tidspunkt.

Jeg fik solgt mit spisebord, hvilket måske ikke var så godt planlagt op til eksamen, men det var rart at få det ud af verdenen. Men her var utroligt tomt. :P

I genbrugeren fandt jeg nogle spisestole til det spisebord jeg har fået lov til at låne af mine forældre De trængte bare til en ordentlig hånd. Desværre nåede jeg kun 2 af stolene i år, og de er desværre ret ustabile, så tror det ender med at jeg finder nogle helt andre med tiden.
Fik også prøvet det der Zentangle ud for første gang. Blev dog aldrig færdig, men regner med at 2014 bliver året hvor jeg får fyldt hele siden ud. Dette er hvordan det ser ud indtil videre.


Juni 2013
Sommeren begyndte for alvor og det indebar eksamen. Og hold da op hvor var der meget at holde styr på. Heldigvis gik det nogenlunde i de fleste og rigtig godt i resten. :) Jeg bestod dem alle og jeg fik et rigtig fint gennemsnit. Og jeg fik endda tid til at nyde lidt af den sommer vi havde.


Juli 2013
Efter 2 virkelig hyggelige studenterfester ramte hverdagen igen og jeg stod nu med manglende fremtidsplaner for resten af året. Jeg fik skrevet en helveds masse ansøgninger men ingen af dem gav resultater. Det var et virkelig stort nederlag for mig.

Mine forældre fik endnu en lille guldklump. Ayla er den frækkeste af dem begge og hun er godt nok noget af en lille skiderik. :P Glad for at det ikke er mig der skal slås med hende, men når hun er sød er hun virkelig skøn.

Tog med min søster og hendes kæreste til Jylland en af de dage de var på Fyn. Havde en hyggelig tur selvom det var utroligt langt at køre, men fik da shoppet lidt og set Viborg på egen hånd. :)

I denne måned forsøgte jeg at nyde så mange dage udendørs som overhovedet muligt. Gerne nede på græsset med en bog og et tæppe. Desværre var der også en del dage hvor vejret ikke var så godt, og jeg fik aldrig bygget en ordentlig kulør op. /: Next year then. :)

Jeg havde denne sommer 15års jubilæum som blogger. Vildt at tænke på at man har brugt så mange år på at være så åben om sit liv på nettet. Jeg har haft en del op- og nedture, men de har været det hele værd. Ellers ville jeg ikke sidde her den dag i dag og stadig nyde at være blogger. :)

Jeg fik for første gang muligheden for at prøve disse Goodiebox's. Fik lovet et halvt års abb. men efter 4 måneder tog personen røven på mig og svigtede mig. Dette var så dråben der fik mig til at beslutte at jeg ikke skal brug mere tid på den slags mennesker.

August 2013
Da jeg ikke kunne finde arbejde og endte med at måtte krybe til kommunen for at få kontanthjælp, så måtte jeg finde på noget andet. Kort tid efter mit møde derinde fandt jeg en virksomheds-praktikplads i Super Brugsen. Fandt dog desværre ud af at jeg fysisk ikke kunne holde til det, og det endte med at jeg måtte besøge sygehuset en del.

Cosmo fyldte hele 4 år i August. :) Min prins er ved at være stor.

Jeg savnede virkelig min dipdye og besluttede mig derfor at jeg ville have den tilbage. Denne gang beholdt jeg spidserne i de gyldne farver efter blegningen. :) Perfekt til efteråret som vi gik i møde.


September 2013
I starten af denne måned sørgede jeg for at Cathrine fik et nyt hjem. Hun var ikke længere sammen med sin kæreste og have derfor brug for en ny start et helt nyt sted. Hun besluttede sig så for at tage et kæmpe skridt og flytte til Faaborg. Jeg lovede hende så at jeg ville kigge på lejligheder for hende, og jeg fik nuppet en for næsen af 2 andre. :)

Fik mig for første gang et rigtig lækkert makeup-spejl som jeg kan bruge når jeg sidder og gør mig klar om morgenen. Har virkelig haft ønsket mig sådan et længe og det har været uundværligt lige siden.

Fik lagt "græs" på altanen så den er mere hyggelig og mere "natur"-agtig at være ude på. Det er ikke længere så koldt at gå derude i strømper eller bare tæer. Dog er det lidt sværere at gøre rent, men det går nok. Det er i hvert fald blevet meget mere hyggeligt.

Og så blev det endelig måneden hvori vores Bloggertræf lå. Jeg arragerede et bloggertræf sammen med to andre bloggere og vi havde fået en masse tilmeldinger til det. Det betød så også at vi virkelig skulle gøre os umage med at finde nogle lækre sponsorting som vi kunne forkæle dem med. Alle synes det var super hyggeligt men samtidig lidt nervepirrende da det var nyt for rigtig mange af os. Men en succes blev det. Startede med at få lækker mad og så gik vi på shopping-ræs i Rosengårdscentret. :) Virkelig en skøn dag, og jeg vil helt klart arrangere et nyt træf i det nye år.


Oktober 2013
Min interesse for ræve, ulve og rådyr blomstrede op i mig igen i denne måned. Har altid været utroligt fascineret af de dyr, og jeg tog en beslutning som jeg siden har arbejdet på. Jeg har nemlig valgt at ændre lidt på stilen herhjemme. Jeg vil bringe naturen mere ind i mit hjem, samtidig med at jeg vil have det romantiske flettet ind i det.

Jeg købte i denne måned en masse cernit og besluttede mig for at gøre mere i det og lave en masse kreativt. 2014 bliver nok året hvor der bliver lavet rigtig meget i cernit. :D

Vågnede op til en knapt så behagelig overraskelse en morgen i denne måned. Mine vægge var fyldt med væskefyldte lommer og klamt snask der var trukket ud igennem tapet og maling. Det viste sig så at det var min overbo's skyld. Han havde i over en måned haft kloarkvand stående i ca 20-30 cm højde på badeværelset. Fatter stadig ikke hvordan kan har kunne gå rundt i lort til anklerne. Føj for fanden. Men det skulle så gå ud over mig. Så jeg skal her i det nye år have vasket alle mine vægge ned og så skal jeg have malet.

Cathrine og jeg tog chancen på en solrig dag og smuttede ned i parken for at tage lidt billeder. Super hyggeligt og heldigt at vi gjorde det, for nu er parken ikke længere den samme pga. et par orkaner vi har haft over landet.

Oktober var også måneden hvor der var Knæk Cancer show. :) I år støttede jeg ved at købe denne fantastisk pin. :)

Det var også måneden hvor jeg legede lidt med nogle looks som var Wiccan-inspireret. Overvejer at gøre meget mere i det i det nye år. Der er så mange fede ting som kan laves til looks og det bliver utroligt magisk. :) Glæd jer :D

Så kom den første storm. På bare meget få timer fik folk ødelagt en masse og omgivelserne blev ændret.


November 2013
Denne måned skulle jeg starte ude i Ungindsatsen i Gislev. Det er ikke ligefrem et sted jeg kan bruge til noget, men jeg skal jo gøre kommunen tilfreds, så må hellere dukke op så jeg ikke mister mine penge.

I november tog jeg også den beslutning at tage min tungepiercing ud. Jeg tror jeg er ved at vokse fra det at have piercinger. Er meget mere til tattoos. Har dog stadig min labret, men vi må se hvor længe den holder. :)

Jeg fik købt alle mine julegaver inden vi kom ind i december. :) Virkelig en rar fornemmelse.


December 2013
Julekalenderen på bloggen var en succes. Fik fundet en masse skønne gæstebloggere som kunne dele ud af deres kreative jule-idéer. :) Takker dem alle mange gange.

Jeg fik også kendskab til en app som hedder Bitstrips. Utroligt god til at fordrive tiden med. :P Men hyggeligt.

December blev også måneden hvor angsten for alvor blev et problem. Pga. de ændringer regeringen har lavet, så står jeg uden penge at betale husleje med i 2014. Jeg har aldrig været så bange før. Jeg mister alt jeg har og jeg kan intet gøre ved det.

Nelson Mandela forlod også de dødeliges verden denne måned. Et kæmpe forbillede. May he rest in peace.

Mit domæne blev midt i julekalender-perioden slettet og jeg stod i 24 timer+ uden en hjemmeside. Spørg lige om jeg var tosset. Så jeg brugte utroligt meget tid på at læse og høre en masse højt musik for at se om jeg kunne styre min vrede. Mistede en masse penge i denne proces og jeg forventer at jeg får noget af det dækket.

Havde en overraskende god juleaften sammen med forældrene og min søster+kæreste. :) Fik optaget en masse video og fik også nogle skønne gaver. :) Virkelig vellykket aften.


Generelt for året
- Det har været et utroligt godt år når det kommer til sponsorer. Både når det kommer til ting der skulle anmeldes og når det kommer til ting jeg kunne glæde mine besøgende med i GiveAways. :) Synes det er super hyggeligt når der er lidt anderledes at skrive om på bloggen end bare det man tænker og laver til hverdag.

- Vi havde et par stykker af de der "unikke datoer" i år. Fx havde vi "7-9-13" og "11-12-13"


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Vildt godt indlæg!
    Sidder lige og læser dine gamle indlæg :-)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)