Dagens Julekalender - 13. Dec


Dagens Kreative Flimmerkasse Indslag
Jeg ELSKER at se julefilm i julen. Jeg har nemlig ret svært ved at komme i den rigtige julestemning, så alt hvad jeg kan gøre for at få den igang, gør jeg. Én af de ting som jeg som sagt nyder, er at se en masse film med julestemning i. :D

Jeg har en masse favoritter og jeg vil i dag fortælle jer hvilke det er, og kort fortælle hvad de handler om.

"Far's Fede Juleferie" er virkelig et must i julen. Den er ekstremt morsom og man kan sagtens se lidt af sin egen familie i den i filmen. Jeg kan i hvert fald. *Hehe* Det har faktisk været en fast tradition for min familie at se denne og vi skriger lige meget af grin hver gang. En virkelig god familiefilm som jeg kun kan anbefale jer at se sammen med hele familien derhjemme. :D

"Det er jul og Grisworld familien forbereder sig til den årlige fejring, men det er ikke altid nemt for Clark, hans kone Ellen og deres to børn at gøre noget smertefrit og uden uheld. Clark's evige uheld bliver forværret af hans afskyelige familie som kommer på besøg, men han formår dog at holde sig kørende, da han ved at hans julebonus fra jobbet snart dukker op."

Hvem elsker ikke Grinch og hans mærkelige personlighed? Ja jeg kan altså ikke stå for ham. *Hehe* Så "The Grinch" er også en af de film jeg absolut bare må se når det er jul. :D Igen er Jim Carrey i hovedrollen og han er simpelthen genial til sådanne karakterer.

"Inde i et snefnug eksisterer det magiske land Whoville. I Whoville lever folket der kaldes Whos - hvilket er en muteret slags munchkinlike mennesker. Alle Whos elsker julen, men lige uden for deres elskede Whoville bor Grinchen. Grinchen er en grim skabning, der hader julen, som planlægger at stjæle den væk fra Whos, som han lige så meget afskyr. Men et lille barn, Cindy Lou Hvem, beslutter sig for at prøve at befrie Grinchen fra sit had."

Denne film har jeg ikke kendt til i så mange år, men "Fred Claus" er en lidt anden form for julefilm, og den er faktisk utroligt underholdende. Man ser Julemanden fra en lidt anden vinkel og hans bror er stik modsat ham. Men det er en sød historie og jeg har i hvert fald grint af den flere gange.

"I løbet af sin barndom har Fred Claus lidt under hans yngre bror Nick 's hellighed. 
Fred er en hurtigt talende, genial, men selvcentreret fyr som er bosat i Chicago og leder efter en masse penge så han kan åbne en off-track-betting shop. Når den ene fidus efter den anden går skævt kontakter han Nick på Nordpolen for at få et lån: Nick vil give ham penge, hvis Fred kommer op for at hjælpe et par dage med juletravlheden. Efter hans kæreste dumper ham, rejser Fred nordpå. Julemandens står over for en revision fra en effektivitet ekspert, og det er ikke behageligt. Freds opgave er at gennemgå diagrammer og afgøre, hvem der er uartig og hvem der er søde. Men noget går galt."

"The Holiday" er en typisk kærlighedsfilm, men den er samtidig humoristisk. Jeg synes den er super sød, og jeg kunne selv godt tænke mig at prøve noget lignende det som de to kvinder gør i denne film. Men i sidste ende er jeg nok for meget en kylling og tryghedsnarkoman. Er ikke meget for at lade fremmede være i mit hjem uden jeg er her, og ville ikke lade Cosmo være i andres hænder end mine, såå... det kommer nok aldrig til at ske. :P

"I London, skriver Iris Simpkins en bryllups-kolonne for en avis og er ulykkelig forelsket i en af sine kollegaer, Jasper Bloom. I julen får hun at vide at Jasper er forlovet og skal giftes med en af deres andre kollegaer, og hendes liv vendes fuldstændig op og ned. 
I Los Angeles, er film-trailer-kvinden Amanda Woods lige gået fra sin utro kæreste, Ethan, og ønsker at glemme ham. Gennem en boligbytte hjemmeside beslutter hun sig for at bytte sin bopæl væk for en periode, og ender med at få Iris' sommerhus i Surrey i byt. Begge kvinder kommer i kontakt med hinandens venner og der er kemi begge veje."

Arnold kan ikke være med i en film uden at den bliver action præget, og dette er heller ingen undtagelse. "Mission: Julegave" er en sød film og man sidder hele tiden og hepper på den kære far, som gør alt hvad der er i hans magt for at skaffe den perfekte julegave til sin søn. :D

"Howard Langston er sælger for en madras virksomhed og er konstant optaget af sit job. Han ender derfor med konstant at skuffe sin søn. Efter at være gået glip af sin søns karate fremvisning, forsøger han ihærdigt på at komme på en måde for at gøre det godt igen, og han beslutter sig derfor for at skaffe sin søn's største ønske til jul, nemlig sønnen's favorit TV-helt, Turbo Man. Desværre er det blevet juleaften og alle butikker har udsolgt af denne figur. Howard har nu travlt. Han skal finde en måde hvorpå han alligevel kan skaffe den til sin søn."

Dagens TV-Julekalender: Olsen-Bandens Første Kup

"På børnehjemmet Lykkehaven, hvor Egon bor, er der ikke råd til at holde den store årlige julefest. Børnehjemmets bestyrelse påstår, at de mange indsamlede penge er blevet brugt på klisterbånd og andet administrationsudstyr, men i virkeligheden er pengene blevet brugt på dyre middage og rejser for bestyrelsens medlemmer. Beviserne på dette ligger i en rød kuffert. Egon har i sinde at stjæle den røde kuffert og aflevere beviserne til politiet. Men vejen er lang, og der er op til flere forhindringer der skal passeres.

Samtidig har bestyrelsens medlemmer besluttet sig for, at de på selveste juleaften vil klæde sig ud som falske julemænd, og berøve hvert et hus i København for julegaver. Pengene vil de bruge på at flygte til Bahamas, hvor de vil leve i skjul.

Til at hjælpe sig med sine planer, allierer Egon sig med klassens to upopulære drenge Benny og Kjeld, der konstant får buksevand af klassens hårde nød - Bøffen. Bøffen og hans venner prøver også konstant at få Egon i fedtefadet, hvilket ikke just gør det nemmere for Olsen-Banden at gennemføre deres planer.
I klasseværelset spirer romantikken mellem Kjeld og den rødhårede sild Yvonne. Men Kjeld er oppe imod mange andre bejlere, der også gerne vil være kærester med den skønne Yvonne."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I enjoy using the waiting time over the Christmas period on watching Christmas movies, and I have some favorites. Here I will share some of them with you.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)