Dagens Julekalender - 4. Dec


Dagens Kreative Indslag
Jeg elsker jo makeup, og jeg elsker at lave forskelige looks alt efter hvilken begivenhed eller årstid det er til. :D Derfor har jeg været henne og finde mine tidligere julelooks frem og viser dem her i dette indlæg. Jeg håber at jeg i år får tid til at lave flere, for jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af det.

Dagens TV-Julekalender: Pagten
"For længe siden blev der indgået en pagt mellem nissepigen Saia og menneskedrengen Nikolaj Grundtvig. Pagten gik ud på, at de altid ville beskytte hinanden, hvis en af dem blev udsat for fare. Pagten mellem et menneske og en nisse var det eneste, der var stærkt nok til at bekæmpe isheksen Iselin, der i mange år havde jagtet nisserne.

Nu er pagten forsvundet. Iselin har igen forsøgt, at blive nissernes herskerinde, og inden Saia nåede at fortælle hvor pagten er gemt henne, blev hun frosset ned af isheksen.

Nu er det op til Saias datter Lyda, hendes mand Fabio og søn Gibbus at finde pagten igen. Samtidig skal de finde et menneske, der kan bruge pagten sammen med Lyda, for at den virker. Lyda finder frem til drengen Malte, en forsigtig dreng, der bliver mobbet af de andre i hans klasse. Hun får de andre nisser overbevist om, at han er den rigtige til at bruge pagten.

Malte indvilger i at hjælpe nisserne med at finde pagten. For at finde den skal de passere tre magiske prøver. Men tiden er knap, for Iselins magt bliver stærkere og stærkere, og hun er også på jagt efter pagten, så den for altid kan blive destrueret."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I really love to do something extra with my makeup in the holidays, so if you fell the same way you here see my previous looks for Christmas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)