Dagens Jule Gæst - Simone


Mit navn er Simone Husum, jeg er en meget kreativ og aktiv kvinde som blogger.
Jeg blogger om mange forskellige ting, men DIY, kreativitet, rejseliv, kultur, mad, shopping, mode og skønhed står mit hjerte meget nært. Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i event, koordinering og oplevelsesøkonomi og drømmer om et job hvor jeg kan få lov til at bruge min kreative side, samtidig med at jeg kan koordinere og skabe resultater.

Julen er for mig en fantastisk tid. Jeg ser altid frem til julen, da jeg er en rigtig ”hygge type” og jeg elsker at glæde andre mennesker – derfor er denne tid på året helt fantastisk for mig.

Julen er også hjerternes fest og jeg syntes det er fantastisk, at kunne give de mennesker jeg elsker unikke og personlige gaver. Derfor leder jeg hver år efter nye ting som jeg kan give.

Gaver er for mig bedst når der er kærlighed bag og når personen som giver gaven har tænkt på modtageren da der blev valgt. Der er ikke den store personlighed eller kærlighed i at vælge noget direkte fra en ønskeseddel. Nej når man modtager gaven og der bliver sagt – ”Jeg tænkte på dig da jeg købte den” så er det som regel gaver der huskes ♥

Jeg har i dette indlæg valgt 2 af mine bedste bud på helt unikke og personlige gaver. Det er ikke kun ideer der kan bruges til jul – men de kan også sagtens bruges resten af året ♥ Jeg håber at du syntes om ideerne og husk – man kan altid bliver inspireret og så lave sin helt egen version.

Idé nr. 1: Mal og skab dit eget porcelæn.

(Klik på billederne for at komme til kilden)

Det man skal bruge til disse gaver er:
1. Porcelæn (noget man allerede har, eller noget man finder i Søstrene Grene, Panduro, genbrugsbutikker eller andre butikker)
2. Porcelænsmaling eller porcelænspenne (kan fås hos Panduro)
3. Evt. Et print af det man gerne vil have på porcelænet – hvis ikke kan kører frihånd.

Her er tanken at du kan lave personlige gaver til en du holder af. Du kan enten lave ting hvor du skriver passende citater på, eller du kan male sløjfer, dyr, skæg, guirlander, blomster, grene eller noget helt andet.

Man kan enten lave en enkelt ting, eller lave en hel lille serie i et passende tema. Jeg lavede sidste år skåle til min far (som er meget glad for slik) i den ene skrev jeg i bunden – ”HOV jeg er tom” og i den anden lavede jeg en stiplet linje oppe i toppen og skrev – ”Slik her til TAK.”

(Klik på billederne for at komme til kilden)

Der er uendelige muligheder, men jeg har via pinterest.com fundet frem til nogle af de ideer som jeg syntes bedst om.

Forslag til citater:
"My cup of tea"
"Home is where your mom is"
"Think happy thoughts"
"Good vibes"
"All you need is love and coffee/hot chocolate"


Denne gave vil være helt ideel til:
Dig selv
Forældre
Kæreste
Bedsteforældre
Søskende
God ven/veninde

Idé nr. 2: Minde boks / Shadow box

(Klik på billederne for at komme til kilden)

Meningen med denne gaveidé er at du tager udgangspunkt i en person, en begivenhed, en tradition, årstid osv. Når du har valgt et tema for denne gave så er du klar til at lave den mest unikke gave til en du holder af.

Det du skal bruge er:
1. En ramme hvor der er luft imellem baggrunden og glasset (denne fra Ikea kan være et bud)
2. Et billede eller andet til baggrunden i boksen.
3. Personlige ting fra begivenheden eller andre ting som genskaber minder.

Her kommer et af mine egne personlige eksempler:
Jeg var I filippinerne i feb. Og vil gerne genskabe en minde boks fra denne tur. Så jeg kan hænge den op og mindes den fantastiske tur, hver eneste dag.

Jeg bruger den omtalte ramme fra Ikea i hvid.
Printer billeder ud fra turen og laver en collage på baggrunden i rammen.
Jeg har ikke taget sand med hjem (ØV) men jeg har sten og skaller – derfor lægger jeg DK sand ind i bunden af rammen og pynter med de sten og skaller som jeg samlede der nede.

Hvis ikke man er til sand-ideen så kunne man også lægge flybiletterne, visitkort, indkøb eller noget helt andet ind i rammen.


(Klik på billederne for at komme til kilden)

Mulighederne er helt uendelige. Man kan også lime små stykker træ der ind så der ligesom er en hylde, og på den hylde kan man så stille andre små skønne ting ind. Det er nu din kreativitet der skal sættes i gang, så du kan lave den helt perfekte og unikke gave til den du elsker.

Forslag til temaer for minde boks:
Rejser, Husker du?, fødselsdage, bryllup, oplevelser, nyfødt barn, Jul, bord dekoration, nøgler fra tidligere steder du/i har boet, tema fester, til mide om en der er gået bort, en episode i dit/jeres liv, fritidsinteresse mm.

Denne gave vil være helt ideel til:
Dig selv
Forældre
Kæreste
Bedsteforældre
Søskende
God ven/veninde
ALLE du har gode minder sammen med ♥

Jeg håber at du kan bruge mine ideer til noget. Måske laver du ikke en tro kopi af mine forslag, men jeg håber at jeg kan være med til at sætte tankerne i gang og de kreative vibrationer.

“Be creative and do it your way”

Jeg håber inderligt at du vil dele dine resultater med mig på instagram Facebook eller twitter. Brug gerne #inspirationbysimse så kan jeg se alle jeres fine ting ♥

Jeg ønsker jer alle en fantastisk jul.

- Simone fra bloggen: www.simsesworld.dk

English version:
Guest Post from another blogger.

2 kommentarer:

 1. Fede ideer! Er specielt vild med "shadow box" ideen. Den vil være ideel til de fleste af mine veninder og mig selv, da vi alle går meget til koncert eller rejser jorden rundt. Så tak for tippet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :)

   Jeg er GLAD for at du kunne bruge ideerne.

   Husk endelig at smid mig et billede på instagram, FB eller Twitter og brug tagget #inspirationbysimse

   Jeg vil ELSKE at se din udgave :)

   Hilsen Simone // Simse

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)