Dagens Julekalender - 14. Dec


Dagens Kreative Indslag
Jeg elsker at lave mine egne juledekorationer og mit eget julepynt. Da jeg havde muligheden for at have mit store juletræ stående uden at katte hang i det, havde jeg mine egne julekugler som jeg havde gjort til mine helt egne. Enten dekorerede jeg de kugler jeg havde i forvejen eller også købte jeg nogle klare og puttede ting i dem. Jeg har dem desværre ikke længere. Er bange for at min x har beholdt dem da vi gik fra hinanden. Så derfor har jeg måtte finde billeder på google som kan inspirere jer til at lave jeres egne julekugler til juletræet. :D


Dagens TV-Julekalender: Alletiders Nisse
"Pyrus er blevet sendt på Nisseversitetet, for at studere til arkivnisse. I december har han dog juleferie, og han vender derfor tilbage til Rigsarkivet for at tilbringe den sammen med Guttenborg, der i mellemtiden er blevet adlet til nisse af højere status, og har fået et nyt navn - Gyldengrød.

Juleferien er dog langt fra afslapning for Pyrus. Med sig fra Nisseversitet har han en stor skriftlig opgave, der skal løses inden den 24. december. Opgaven lyder: "Hvad er en nisse?". Ikke nok med det, er han også tvunget til at skulle arbejde sammen med den fornuftige og punktlige nissepige Kandida - også kaldet Kandis - om at løse opgaven.

Samtidig har Bertramsen og Josefine fået at vide, at det gamle Rigsarkiv skal rationaliseres. Alt skal fremover foregå via computer, og der er derfor ikke brug for deres tilstedeværelse længere. IT-eksperten Uffe Spage Andersen benytter december til at følge arkivets gang, for at udregne hvordan det lettest kan effektiviseres.

For at redde deres arbejdsplads vil Bertramsen og Josefine forsøge at bevise noget, som en computer ikke kan, nemlig at nisser eksisterer. De indleder derfor en parallel jagt med Pyrus, Gyldengrød og Kandis efter svar på nissernes ophav."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I think it's nice to make my own Christmas decorations, so I thought you should see how you can make some cool Christmas ornaments for the Christmas tree.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)