Gør Sætningen Færdig TAG #2


Så er det blevet tid til en "Gør sætningen færdig"-tag igen. :) Det er ved at være noget tid siden. Så here we go.

Jeg er for tiden virkelig psykisk nede, men jeg gør alt hvad jeg kan for at skjule det for omverdenen. Det er utroligt svært, men bliver nødt til det. Min situation er kun blevet forværret efter i dag, og jeg er endnu mere på røven. Skal have et møde med sagsbehandler og min kontaktperson på mandag. Frygter det kun bliver værre, men jeg kan intet gøre selv på nuværende tidspunkt. Det er så frustrerende.

Jeg læser pt. ikke i nogen bog, men jeg vil i aften/nat påbegynde en af de bøger jeg fik i julegave. Det bliver den sidste i serien "The Morganville Vampires", nemlig "Daylighters". Det bliver så mærkeligt når den serie er slut. Men heldigvis er der andre serier som jeg læser og som der endnu er bøger på vej af. :)

Vejret har været virkelig kedeligt indtil videre. Jeg er godt nok træt af at vi ikke har fået noget sne endnu og at det er så varmt som det er. Det er da virkelig elendigt. Jeg kunne godt tænke mig at noget af den kulde de har i Amerika kommer overover og giver os noget sne. Vil ud og tage nogle fantastiske billeder i naturen. :D

Jeg kunne godt tænke mig at jeg en dag fandt en som kunne kysse mig som ingen anden har kunne. En der kunne få mig til næsten at smelte og miste balancen. :P

Kunne jeg dog bare bare 30 år nu. For et halvt år siden havde jeg slet ikke samme holdning, men efter de nye regler, så vil jeg bare gerne være 30 allerede nu. Det ville betyde at jeg ikke kom i de problemer jeg er i. *Suk*

Jeg har leget meget med tanken om at håret skulle have enten en opfriskning eller forandring, eller begge dele. Tog så et af de skridt her i eftermiddags, og klippede mig frem til noget pandehår. Mangler så bare lige at få studset spidserne og så kunne jeg godt tænke mig at få opfrisket afblegningen i dem. Men bliver nødt til at vente der kommer en blegning på tilbud, så jeg kan nå så langt. :) Men det bliver helt sikkert godt. :D

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er når mænd lyver for mig. Når jeg har udtrykt at jeg ikke gider finde mig i at fyrene spiller på flere heste, så pisser det mig af, at de gør det alligevel og jeg så ender ud med at være én ud af mange, som de har gang i. Selvom jeg har besluttet mig for ikke at ville have noget forhold, så kunne jeg da godt tænke mig at date en, men gider sku ikke når der er flere inde i billedet. Så lukker jeg af for mine følelser, selvom det er utroligt svært. Det er surt at det skal være sådan, men det må være tegn på at jeg endnu ikke har fundet en der kunne slå benene helt væk under mig og samtidig kan nøjes med mig, og KUN mig.

Jeg tog mig selv i at juble lidt da jeg fik en mail om at jeg ville få tilsendt lidt biografbiletter og gavekort til Mac'en. :) Det betyder at Cathrine og jeg skal have endnu en super hyggelig dag i Svendborg på et tidspunkt.

Jeg skal blive bedre til at åbne op og lade folk prøve at elske mig. Men jeg vil ikke såres endnu en gang, så det er utroligt svært.

Jeg har kunne slappe rigtig af når Jeg har taget mig et laaaaaaaaangt og varmt bad. Derefter påført mig noget dejligt varmt afslappende tøj og så smuttet ind på sofaen med ansigtsmaske og isvand. :)

Mit køleskab er for tiden fyldt med alt det drikkelse jeg ikke fik drukket til nytår. Det er lidt farligt, da det står og kalder på mig, og de dage hvor jeg har det værst, så råber det nærmest efter mig. Har flere gange haft lyst til bare at give efter og drikke mig fuldstændig hæmningsløs, men.... det forandre jo ikke min situation.

Det der har kunne hyle mig ud af den har været angst og usikkerhed. /:

Jeg har især nydt at se en masse film på det seneste. Især de Japanske Animefilm, såsom "Arrietty", "Ponyo" og "From up on Poppy Hill". Har lidt en svaghed for sådanne film og jeg tuder som regel altid når det er de slutter. *Hehe* Enten så er slutningen så god at jeg bliver rørt eller også så slutter den slet ikke som jeg ville ønske og jeg bliver trist. *Hahahahhaha* I know. Latterligt, but true.

Jeg elsker Virkelig min nye hat/hue, som I kan se på billedet. Jeg købte den i starten af december, men har først modtaget den nu her. Den er simpelthen bare så skøn. Den sidder godt og så elsker jeg at der er lidt cap over den. :) Og så fungerer den rigtig godt med det nye hår.

Jeg har følt mig bedst tilpas når jeg ligger og putter med prinsen. Tanken om at kunne miste ham inden længe er så hjerteknusende, så jeg nyder hvert eneste øjeblik med ham. Selv nu hvor han ligger og putter i armene på mig. Det gør det lidt svært at ramme tasterne, men lige nu gør det mig slet ikke noget. Elsker ham så højt.

Jeg savner min søster helt vildt for tiden. Jeg vænner mig aldrig til at hun bor i Jylland og at vi ikke kan ses hver dag når vi får lyst. Det er især svært når det går som det gør nu, da jeg ikke har en "bedste veninde" som jeg kan gå til.

Jeg har haft en svaghed for sukker her på det seneste. Sådan virkelig slemt. Ved jeg kommer til at bøde for det, men.... jah.. Det har hjulpet når jeg har haft ondt af mig selv. :P

Min weekend ville blive perfekt hvis ...... tja... ved det faktisk ikke. Jo måske hvis jeg kunne få en "fri-weekend" hvor jeg kunne slappe 100% af, ikke have nogle bekymringer og bare have en forkælelses-weekend. Desværre tror jeg ikke at jeg kan få fred til det. Men man kan jo altid håbe at i det mindste én dag bliver en for mig selv.

Jeg bruger mest tid på at sove når jeg ikke skal noget. Jeg er stadig kvæstet efter nytåret - selvom det er længe siden nu - men kroppen har bare svært ved at "vågne" igen efter en måned med 2 begivenheder hvor alkoholen har påvirket sansere. :P

Jeg ønsker mig VIRKELIG at kunne få lavet mine tusser færdige. Jeg savner følelsen af at blive tusset og så ville jeg virkelig virkelig virkelig gerne have lavet mit projekt færdigt. *Suk*

Jeg holder meget af af blogge, men jeg føler ikke altid at jeg oplever nok til at kunne holde jer interesseret i at kigge forbi og læse med. Derfor kunne det være rart hvis I kunne komme med forslag til hvad I kunne tænke jer mere af herinde. Makeup Tutorials kan jeg desværre ikke lave nogen af pt. da tiden ikke rigtig er til det. Men ellers. :) Kom med forslag.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når folk giver udtryk for at de gerne vil hjælpe mig i den kommende tid. Og ville sådan ønske at de komme, men jeg er bange for at det kun kan lade sig gøre hvis de kan hjælpe økonomisk, og det er jeg bare bange for at de ikke kan og ved ikke om jeg ville turde tage imod den slags hjælp. Jeg er en meget selvstændig person og jeg føler det som et nederlag hvis jeg ikke selv kan.

Jeg har spekuleret meget over at jeg vil gøre det til en realitet at flytte til Irland på et tidspunkt. Jeg savner landet så forfærdeligt meget og hvis ikke jeg skal flytte derover sådan inden for den nærmeste fremtid, så vil jeg utroligt gerne derover på ferie i en uge eller to. :) Skal over og besøge min elskede Galway. :D

Det har været sjov at holde nytår med min veninde, Brændeholm, Cathrine, en der hedder Lars og min nye kammerat Bo. :) Kunne være hyggeligt hvis vi kunne samles igen en gang imellem og spille nogle spil osv. :)

Jeg har især grint af folk på Facebook på det sidste. Utroligt at nogle kan være så naive og så dumme at tro at deres handlinger derinde ikke bliver opdaget. Tror slet ikke de er klar over hvor meget der afsløres derinde når de er aktive derinde. Så når de påstår det ene og det viser sig at det ikke rigtig holder vand, så kan jeg kun grine over hvor til grin de gør dem selv. :P

Jeg har brugt meget tid på app'en Bitstrips. :) Den er altså pænt underholdende. Og har fundet ud af at selvom folk ikke bruger der, så kan man lave dem om til figurere derinde og alligevel bruge dem i en Bitstrip. :) Noget jeg har planer om at lege mere med.

Jeg har drukket meget hyldeblomstsaft på det seneste. Så meget at jeg faktisk allerede er blevet pænt træt af det. Sidder og sutter i det samme glas hele tiden og får ikke rigtig drukket så meget af det. Tror jeg skal skifte over til en anden saft for en stund. :P

Jeg håber at I har nydt at læse lidt ramdom pladder fra mig for denne gang. :) Hope to see you in here again soon. Måske allerede i morgen!? :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Synes det er en super cool tag-leg.. tænker at jeg selv skal ha det prøvet i den nærmeste fremtid.. Skal nok huske hvor jeg har legen fra.. ;)

  Krammer.. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må gerne låne :) Har fået forslag til sætningsstarter af nogle forskellige for at kunne lave den.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)