Nu med Pandehår


Jeg har ville klippe pandehår i noget tid nu, men ikke rigtig haft modet til det, men så her i nat tog jeg beslutningen om, at det skulle gøres her en af dagene. Var tæt på at gøre det i morges, men turde alligevel ikke. :P Men da jeg kom hjem greb jeg saksen og "SNAP". Af med håret. Og hold da op en stor tot der kom af. Håret er godt nok vokset meget siden sidste gang jeg havde en smule pandehår. :) Har dog aldrig haft så meget som jeg har nu, men jeg er faktisk ret tilfreds med det. For jeg kan både have det som på billederne her, men jeg kan også have det til siden som jeg plejer. Så det er bare super. :)

Det kommer dog til at tage noget tid at vænne sig til, men det plejer at gå ret hurtigt. Det spændende øjeblik bliver i morgen når jeg skal sætte håret efter en vask. Om jeg får problemer med hvirvlen i pandehåret eller om det er nemt at sætte. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Det er bare helt vildt pænt til dig! :)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fin ud til dig :) Men skubbet til siden, kommer det så ikke bare til at falde ind "på plads" igen?

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en rigtig træls hvirvel i pandehåret så det er ikke så svært at få det til siden, men det kræver lidt mere at få det til at sidde som på billederne :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)