Gør Sætningen Færdig TAG #3


Så er det blevet tid til en "Gør sætningen færdig"-tag igen. :) Jeg har haft nogle dage, hvor al inspiration bare har været ikke-eksisterende, så tænkte at der lige skulle igang i sådan en igen. :P So here we go!

Jeg er for tiden meget humørsvingende. Jeg er pisse ked af, at der endnu ikke er fundet en løsning med kommunen, og jeg er bange for, at jeg ikke får råd til at give mig selv og Cosmo mad, plus at der ikke bliver råd til de daglige ting til hjemmet. Med faste udgifter på 6500 kr og derudover mad og det løse, så bliver det ikke nemt at få alt dækket med kun 4983 kr. Fatter ikke hvad fanden regeringen og kommunen har tænkt sig, at vi voksne mennesker med lejlighed, lån, andre faste regninger skal gøre, hvis vi også gerne vil have noget at leve for. Det er for latterligt! Så humøret er ikke ligefrem det bedste.
Men samtidig er jeg glad for, at jeg er kommet i kontakt med en masse dejlige mennesker, som jeg forhåbentlig får skabt et godt netværk med med tiden.

Jeg læser ikke ret meget for tiden, selvom jeg gerne ville. Dog har jeg planer om at rykke malerarbejdet til næste weekend, så jeg kan bruge min fredag og søndag på at få læst lidt og set en masse serieafsnit. :D

Jeg har haft en svaghed for Coca Cola Cherry den seneste uge. Hold nu op hvor har det bare smagt ekstra godt. :P Nok fordi jeg er gået længe uden at drikke det, og så lige pludselig BANG! Så skulle jeg bare have det. Mums siger jeg bare.

Vejret har været pænt frustrerende. De har lovet sne de sidste par dage, men her i Faaborg er der kommet så lidt, at det næsten er til grin. Øv øv øv! Og jeg som ellers har glædet mig så sygt meget til at komme ud og tage en masse smukke billeder osv.

Jeg har leget meget med tanken om, at min ene væg i stuen skal udsmykkes som designet i toplogoet her på bloggen. Jeg er gået meget frem og tilbage i mine idéer og planer, men det er denne jeg ender ud med at vælge hver gang, så det bliver sådan. :D Dog kræver det lige, at stuen får en gang hvid maling først, og så kan jeg lave det. Der går dog nok et par uger endnu, men det bliver så lækkert når det bliver færdigt. Så er det nemlig tid til at tage en masse nye billeder til "My Home"-siden, så den kan blive opdateret. Mit hjem har ændret sig ret meget siden de billeder blev taget nemlig.

Jeg ønsker mig VIRKELIG den tattoo jeg langt om længe har fået tegnet til min 30 års fødselsdag. Dog er jeg bange for, at jeg ikke får gaver fra ret mange, og det vil betyde at jeg ikke får råd til den. ),: Det er virkelig frustrerende. Men sådan er det, når man ikke har ret mange der har lyst til at gøre noget godt for en. *Suk*

Jeg har især været på udkig efter ting med ræve på det seneste. Jeg har stort set ingenting, og det er virkelig deprimerende. Har kig på et tørklæde og så har jeg et ønske om også at finde en halskæde. Det kunne være så fint! :D Jeg har også set et par handsker med en ræv, men endnu ikke fundet en sælger der har dem til rimelige penge, så de må vente. :)
I know I know. Jeg er sku lidt bidt af en gal ræv. :P Har jeg dog altid været, selvom jeg måske ikke altid har givet udtryk for det, men som I kan se på billedet, så har jeg 2 bamser fra IKEA og så har jeg min barndoms-bamse som jeg fik som baby. :) Så ræven har altid fulgt mig.

Jeg har især grint af hvor meget regeringen fucker alt op for tiden. Gang på gang kommer der noget frem, som gør dem mindre troværdige. Hvornår vågner Thorning op og indser hvad fanden hun har gang i? Minister efter minister hopper fra og nu et helt parti. Må sku da snart være et vink med en vognstang. Og så står hun hårdnakket bagefter og praler med, at vi er blevet rigere osv - HVOR????? Ja undskyld mig, men pga. deres pis er fattigdom blevet mere normalt end noget andet. Ja flot siger jeg bare. Hun og den nuværende regering er virkelig til grin. Desværre går det ud over os, og ikke dem selv, og det er det sørgelige i det her. Havde de så bare selv noget at miste, så havde det været fair. Men dette er sku til grin.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når, jeg helt uventet har fået foræret ting fra personer jeg ikke havde forventet ville gøre det.

Jeg kunne godt lige fortære en fedtet og svampet chokoladekage/brownie med frisk frugt og is. :D Sådan en man kan få på Jensen's - tror jeg nok man stadig kan i hvert fald. Hooooold nu op! Kunne være så skønt. *Hehe* Men må nok bare nøjes med tanken.

Jeg håber at, jeg en dag får nemmere ved at håndtere mine følelser.

Jeg savner at føle mig elsket. Ikke nødvendigvis vha. en kæreste, men også af venner og familie. Jeg har den seneste måned været ret skuffet over et par stykker. De lover en masse og siger de gerne vil hjælpe, men når det så virkelig brænder på, så hører man ikke fra dem. Det kan virkelig gøre mig ked af det. Man forventer de holder deres ord, og så bliver man bare brændt af igen og igen. Hate it!

Jeg har brugt meget tid på at møde en masse nye mennesker de sidste par uger, og det føles rart. Dog kan jeg godt mærke, at det tager meget på energien, og det er noget jeg virkelig skal vænne mig til. Det betyder så også, at jeg har mere brug for de opladnings-dage som jeg plejer at tage, og det bliver svært hvis jeg skal møde hver dag i Gislev og Svendborg, og derfor ikke får mulighed for at slappe af. Håber dog at det er noget jeg kan snakke med dem ude i Gislev om, da jeg ellers ikke får mulighed for at få det bedre. /:

Jeg har spekuleret meget over hvad I godt kunne tænke jer at se her på bloggen. Hvad siger I? Kom gerne med idéer. :D


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)