Kartellet - En Film baseret på virkelige hændelser


Jeg skal ind og se "Kartellet" når den kommer i biograften her i slutningen af Februar. :) Jeg er normalt ikke så glad for danske film, men krimierne bliver altså bare bedre og bedre, og det kan vi jo også bare se på reaktionerne fra udlandet. De elsker vores krimiserier og film. Og jeg skal her til aften se den der hedder "Kvinden i buret", som jeg ser ret meget frem til det.

Men som sagt, så skal jeg ind og se Kartellet her i slutningen af februar, og jeg glæder mig. Jeg elsker når film er baseret på virkelige hændelser, som denne også er. Jeg har stadig en del af de nye danske film til gode, og jeg skal også igang med at se dem. Har også planer om at skulle se Jagten.
Der er bare et eller andet over måden de danske instruktører laver krimifilm og det er noget som tiltaler mig meget. Der er masse af drama, der er ikke censureret i ret mange af tingene og de har en fantastisk evne til at lave en film så vi som tilskuer kan leve os ind i filmen og føle med de hovedpersoner vi følger. Jeg får helt gåsehud bare ved tanken.

Hvis I også er blevet nysgerrige efter at se hvad filmen handler om, så kan I se denne trailer og læse lidt om det nedenunder:

"Filmen 'Kartellet' handler om den selvstændige entreprenør, Lars Halbo, der efter en karriere i udlandet vender tilbage til Danmark og overtager familiefirmaet Halbo El & VVS.

Men da han underbyder nogle større entreprenørvirksomheder i en række kommunale udbudsrunder, og nægter at indgå i deres ulovlige prisaftaler, kommer både firmaet og hans familie hurtigt under et voldsomt pres fra de store selskaber.

Mens metoderne mod ham bliver mere og mere personlige og ufine, må Lars beslutte, om han vil gå med i kartellet, og dermed slippe for chikane, eller kæmpe for det, han ved, er det rigtige.

’Kartellet’ er ikke interesseret i politik, men derimod erhvervslivets gangsteragtige metoder og ikke mindst de menneskelige omkostninger, de medfører."

Jeg synes den lyder VILDT spændende og jeg kan næsten ikke vente med at sætte mig i det bløde biografsæde og bare suge til mig af spænding og drama. :D Skal I også ind og se den?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)