Gør Naturlige Olier til en fast del af dine Skønheds RitualerJeg har i noget tid nu været gået lidt væk fra at bruge min arganolie til ansigtet, da jeg slog ud af den, men jeg bruger den dagligt i håret, og den har gjort underværker for mig og mine knastørre spidser. Jeg har dog planer om at genoptage brugen af den i ansigtet igen, men muligvis kun gøre det én gang om dagen - inden sengetid fx. Har dog også hørt at mandelolie skulle være godt, så det kunne være jeg skulle prøve den til ansigtet, og lade arganolien være til hår og krop. Nogen der har prøvet begge og kan komme med et godt forslag?

Jeg må indrømme at jeg før slet ikke har brugt andet til ansigtet end ansigtsrens og ansigtsvand. Bruger ingen cremer, da jeg endnu ikke er stødt på nogen der er gode for min hudkombination og min psoriasis. Derfor er jeg gået over til at prøve disse arganolier, som ikke indeholder nogle parabener eller tilsætningsstoffer, som ellers lover en masse ting, men som egentlig kun er affald til huden. Jeg har prøvet et par stykker i argan-familien efterhånden, og jeg har en favorit til håret og en anden til kroppen. :P Det har endnu ikke haft den ønskede effekt til min psoriasis, men det kan være det kommer med tiden. Noget jeg har planer om at prøve næst, er at bruge arganolie til hænder og negle. :P Når det har så god en effekt på håret, så burde det også til neglene. Så det skal testes.
Ville også gerne prøve en bodyscrub, shampoo og balsam med arganolie. Har hørt rigtig meget positivt om det, så når jeg en dag får muligheden, så skal det helt klart prøves af.

Jeg har altid haft en blød hud, men har ikke været god til at fugte den, eller til at bruge bodylotions, så har fået at vide at en bodybutter kunne være god. Jeg burde i hvert fald tage mig sammen og begynde at bruge noget der ligner, for huden bliver jo ikke ved med at være spændstig. :P I stedet for en bodybutter med tons af tilsætningsstoffer og parfume, så kunne jeg godt finde på at bruge en anden i butter-familien. Nemlig Shea butter. Den virker på samme måde, men skulle igen ikke være tilsat alt muligt unødigt stads. Jeg har et par stykker liggende af dem med alt muligt scrap i. Ja de dufter da meget fint og alt det der, men jeg føler ikke der er andet i dem end det. Så hvis jeg fandt en med de rigtige ingredienser, så ville jeg da meget gerne bruge tid på at smøre mig ind.

Én ting er i hvert fald helt sikkert. Jeg har så mange cremer, masker og andre skønhedsprodukter liggende i kasser og skuffer, og jeg burde virkelig få dem alle lagt i en bunke. Derefter gå dem igennem og finde ud af hvilke jeg vil gemme og bruge, og resten smider jeg ud. Tror nemlig at det, at jeg har så meget, gør at jeg ikke magter at bruge det. :P Så jeg vil bruge et par timer af mine fridage i næste uge på netop dette projekt. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)