Nyt køb - Maybelline Color Show Neglelakker


Nogle gange kan man være heldig at finde nogle lækre ting til stort set ingen penge, og det gjorde jeg i går. I Rema fandt jeg disse lækre lakker i nogle skønne farver. Der var andre farver, men disse 3 faldt jeg for med det samme. Har en der minder om den midterste utroligt meget, men det er ikke helt den samme farve, og så har jeg en der minder om den mørkerøde hvor der bare er shimmer i, og det har denne ikke.
De passer skide godt sammen og jeg er ret vild med denne type mauve/taupe farve, da den er lækker til den stil jeg har valgt at skifte over til, og så er det nogle virkelig smukke farver til efteråret - som jeg jo elsker. :D

Disse kostede små 20 kr stykket, så det var ret lækkert.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Sikke et kup! Hvor er de fine :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg skyndte mig også hurtigt at smide dem i indkøbskurven :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)