Nyt køb - Varmere "Jakke"


Jeg har virkelig længe trængt til at få en varmere trøje, end den jeg har nu. Da jeg købte den for et par år siden, var den lækker varm, men foret er blevet slidt og den er på ingen måder varm længere.
Jeg er blevet spurgt flere gange, hvorfor jeg ikke køber en rigtig jakke, men det er simpelthen fordi jeg ikke kan "ånde" i dem, og det skal jeg have mulighed for. Derfor køber jeg gerne sweatshirts eller tykke trøjer som den jeg lige har købt.

Desværre var denne ret dyr og den er i fleece - som jeg helst vil undgå - men den er varm og der er lynlås i lommerne, som jeg har manglet i den jeg har nu. Desværre var den ikke i min størrelse i sort, men denne marineblå kan også godt gå an. :D Og den krymper en smule efter første vask, og så passer den perfekt. :) Man ser lidt macho ud i den, da det er en herretrøje, men det tager jeg ikke så tungt.

Men nu kan jeg da holde varmen når det bliver frostgrader og når sneen forhåbentlig snart kommer hernedaf. :) Købte den i Føtex til 300 kr. Det er penge jeg ikke har, men det var nødvendigt - desværre.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)