Varmt Tøj til Overkroppen


Vinterhalvåret er tiden hvor man virkelig kan pakke sig ind i lækkert varmt tøj, og bare putte sig ind til det dejligt bløde stof. Jeg er stor fan af store trøjer, synes dog det er meget svært at finde nogen jeg synes sidder pænt på mig, trods det at jeg synes de er fede. Så det er ikke kun når det kommer til mine hverdags sko.

Nu er jeg jo ikke selv en der går med jakke, men den jeg har fundet her fra Vero Moda er altså super fin. :D Når det er vinter må jakken gerne gå ned over hofterne og holde po-po'en varm. Det er i hvert fald noget som jeg virkelig sætter pris på når kulden tager fat. Man kan nemt ende med at få blærebetændelse som kvinde, og det er virkelig ubehageligt når det er så koldt. Udover længden så er det for mig også super vigtigt at der er hætte i en jakke. Ikke så meget om sommeren eller foråret, men til efteråret og vinteren er det næsten et must. Regn og sne skal jo holdes "væk" på en eller anden måde. Ja man kan bruge en paraply, men den render man jo ikke rundt med hele tiden, så derfor bør der være en stor og dejlig hætte på jakken. Og hætten på denne jakke er virkelig perfekt.

Varme trøjer er som sagt også noget jeg elsker i den kolde tid, og trøjerne I også ser er lækre! Elsker pelskraven der er på den midterste, som er fra et mærke der hedder noget så underligt som Napapijri. Den er super dyr, men hold nu op hvor ser den bare vamset og lækker ud. :D
Striktøjen som I ser er simpelthen så fin. Godt nok er jeg ikke til vandrette striber når det kommer til trøjer, men synes nu alligevel den er lækker. Og så er den ikke så dyr. Så det er jo kun lækkert.

Hvad siger I derude? Elsker I også at pakke jer ind i store trøjer? :D


English version:
I love cuddling up in warm clothes in the winter and I love big warm sweaters. I do not use jackets because I get too warm, but if I should have one it had to be long and with a large hood.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Hej GiZmo

  Den sorte jakke med hætte, hvor har du fundet den henne? Jeg kan se, at linket fører til spartoo.dk, men jeg kan ikke finde jakken hverken der eller på Vero Modas hjemmeside. Er du sikker på, at mærket er Vero Moda? :) Den er vildt lækker, så vil gerne selv se nærmere på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er skam lige her: http://www.spartoo.dk/Vero-Moda-GERRY-3-4-JACKET-TR-x240231.php :D Den er under kategorien "Vero Moda" så går ud fra at den er derfra. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)