Endnu en død ven på min væg


Jeg har fået en bror til "Ib" - som jeg tidligere har nævnt i et indlæg - og han er blevet døbt "Bob". :D Hvor Ib ikke har en opsats, så har Bob en og er derfor kommet direkte på væggen og ikke i et fuglebur. Jeg tror ikke de får flere søskende, for det må gerne være en lille familie her på adressen - ellers bliver her crowded. :P Der er ellers mange af dem nede i en af vores lokale brugskunst-butikker, men... tja.. :P Jeg tror jeg har dem jeg skal bruge til det jeg vil bruge dem til.

Pladen har, efter dette billede blevet taget, fået en sort farve og det samme gælder de to sidste nøgler. Nu skal hele stuen bare have en gang hvid inden de sidste detaljer kommer på væggen. Mangler også nogle billeder eller prints til rammerne, så de ikke er så bare, men det kommer stille og roligt når jeg finder noget jeg gider have på væggen.

Synes selv væggen indtil videre er blevet rigtig fin. Den er simpel og jeg fortryder på ingen måder at jeg har fjernet den store billedevæg over TV'et. Der var for mange rammer, og jeg havde simpelthen ikke tålmodigheden til at tegne træ i dem alle sammen, så dette er det perfekte alternativ til mig. Det er også meget mere min stil, så det er jo bare win-win.

Der er godt nok mange ting nede i samme butik, som jeg bare ville ELSKE at eje, men har ikke lige 100 kr til et vægur (det passer ellers i stilen til mine rammer og spejle) og penge til alle de andre små ting som ville fuldende stilen herhjemme, så det må vente, eller også må jeg om nogle år finde det andre steder. For det vil ikke være i butikken ret længe af gangen, da det ofte er one-off-a-kind-ting hun sælger. Såå.... ja. :D Det er et længerevarende projekt at skifte stilen herhjemme, men det går nok.

Nu mangler jeg jo også at færdiggøre væggen med birketræerne. Håber VIRKELIG at jeg når det i den weekend vi kommer til selvom lørdagen er looket helt op. Men nu ser vi. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)