Søheste til en af mine venner


Har været henne og lave en bestilling som jeg har haft lidt svært ved at komme igang med. Valgte at lave dem i dag, da jeg også gerne ville prøve noget af det cernit som jeg blev "betalt" med for disse. Noget af det opfører sig meget mærkeligt når det kommer i ovnen, og bliver lidt brunt visse steder (som I også kan ane på billedet) så ved ikke rigtig hvor meget jeg får det brugt til andet, men et par søheste blev det altså alligevel til.

Det var lidt en kamp, pga. smerterne i mine håndled og min finger og jeg kan virkelig godt mærke det her til aften, men... jeg bider det gerne i mig for at kunne være lidt kreativ.
Min veninde havde bestilt et mobilsmykke og en nøglering med cernit og det skulle være søheste i blå/grønne farver og dette er så hvad der er kommet ud af det. :)

Jeg har også her til aften taget en beslutning om at lave en side KUN til mine cernit kreationer, og den kan I så finde her: GiZmo's Cernit Creations. Derinde vil alle mine ting med cernit kommer fra nu af. Håber I tager godt imod siden. :D


Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde! Jeg vil smutte ind og kigge på dine fine kreationer med det samme :)

  Knus!
  //Ida
  www.idamersholm.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke rigtig nogen derinde endnu, men i denne uge vil jeg smide det hele derind. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)