Vinderen af PinTrendly GiveAwayen


Så er det blevet tid til at finde vinderen af denne GiveAway, og jeg må ærligt indrømme at jeg er skuffet over den ringe deltagelse. Det blev kun til 3. Men så har de 3 jo bare en større chance. Så vi må bare komme igang. :D

Vinderen af denne halskæde blev:

Eva Vejlstrup!
Tillykke. Sender dig en mail med det samme, så jeg kan få de oplysninger jeg skal bruge for at du kan få den tilsendt. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Hej

  Jeg siger mange tak, men ja det ville da have været lidt sjovere hvis flere var med :) Men glæder mig til at få den fine halskæde på- den er vildt fed.

  Mvh Eva

  SvarSlet
 2. Så sidder man jo og bliver helt flov over ikke at have været med. Det var bestemt ikke for ikke at ville støtte op om det, men jeg synes da den fine haskede fortjener et hjem hos én der vil blive glad for den. Den slags er måske bare ikke lige mig (eller for den sags skyld nogen jeg kender, som jeg lige kan komme i tanke om), så det ville da være synd om den var havnet her... sry ^^"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)