Er begyndt at klargøre altanen til Efteråret og Sommeren


Bordet er blevet vasket af og skamler og stol tørret af. Lidt nyt grønt til potterne og så mangler jeg bare solen og nogle småting derude. Mangler også en stor plante til den store potte der skal stå på skamlen i hjørnet, men det venter jeg lidt med. Det kan nemlig være at jeg er så heldig at finde noget udendørs-reol der kan stå der i stedet for, så der er plads til flere planter og hyggelige nips. Har jeg altid ønsket mig, så det kan være det bliver i år.
Og så skal lanterne skiftes. De virker desværre ikke længere. Men indtil videre står de og pynter derude. Derudover så håber jeg at Cosmo i år får sin hylde derude, samt at jeg langt om længe får sat en tørresnor op. Mangler den virkelig. Har kroge og snor, men mangler bare en med et bor der kan hænge den op for mig. :D OG! Så har jeg en krog til blomsterkrukker, som jeg også gerne vil have op og hænge. Håber det hele bliver fikset i år, og ikke er flere år undervejs som alt det andet har været. Vil gerne have mulighed for at nyde det fuldt ud i år.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Det ser godt ud, hvad er det grønne som du har på gulvet?

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)