Plej dit Hår med GOLD HairCare


Nu går vi snart de varmere tider i møde og håret skal have en god pleje. Skal det selvfølgelig også i vinterperioden, men om sommeren er det især vigtigt da håret har det med at tørre ud hvis ikke det får den rette pleje. Her kommer KropogNegl.dk ind i billedet. Udover shampoo og balsam, så er det også vigtigt at stylingprodukterne ikke er nogen der ødelægger håret. Jeg bruger selv lidt hårlak og hårolie, men hvis jeg skal have det sat i krøller eller andet, så kommer der andre produkter ind i billeder. Og det er især her til sommer at der bliver brugt lidt forskelligt.


GOLD HairCare er en af de førende hårpleje serier som stylisterne foretrækker, og de går meget op i at det er naturlige ingredienser og at der ikke er noget skadende i. Derudover gør de meget for at fremhæve naturens skønne dufte i deres produkter.
I kan eventuelt se videoen ovenover og læse om deres lækre produkter.

Jeg bruger ikke selv voks, men frisøren siger at det faktisk kan være en rigtig god ting for mit hår, nu hvor jeg har naturlige krøller og gerne vil have dem til at holde. :) Så det kunne være at jeg i år skulle prøve det ud. For når jeg kommer hjem fra frisøren ser håret jo super fint ud og krøllerne holder længe, så det kunne være at det var mirakelmidlet for mig. :D Plus at jeg flere gange får at vide at jo flere produkter jeg smider i håret jo bedre, så håret kan få lidt fugt og næring. Men det kræver selvfølgelig at det er nogle gode produkter - måske endda som den Fiber Voks som I ser først her ovenover.

Når nu vi nærmer os sommer og det bliver tid til at tage til stranden, så er der mange der går meget op i at få det der "Beach Hair", og hvis man ikke nødvendigvis vil hoppe i bølgerne for at få saltvand i håret så det bliver fint og crispy, så kan man jo købe en saltvands spray eller en saltvands creme, som denne vist i midten af de tre produkter jeg har valgt at vise. Har aldrig hørt om en creme før, men kunne godt forestille mig at den var god nu hvor det er til at fremhæve naturlige krøller. :)

Men for at blive klar til sommeren, så ville det jo være lidt rart at have bare lidt kulør, så man ikke ligner et omvandrende lig når man hopper i sommertøjet. Så en gang Spray tan kunne være en rigtig fin start. Man kan selvfølgelig tage til en professionel og få det gjort, hvis ikke man tør gøre det selv, men man kan faktisk få nogle simple sprayflasker som gør det forholdsvis nemt. Det kræver selvfølgelig at man har en der kan hjælpe til ryggen osv, men så bliver man da klar til sommer. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Vil så gerne prøve det produkt især her til sommer :-)
  Super godt indlæg!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var skam så lidt. :D Jeg har selv en saltvandsspray og det gør håret så fint og "sommer"-agtigt. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)