Søde plakater til den moderne indretning


Som nogle af jer nok har lagt mærke til, så er jeg igang med lidt af en mindre stilændring herhjemme. :) Jeg har følgende fået rigtig mange spørgsmål ang. hvad jeg så vil have lavet, hvilken stil jeg går efter og selvfølgelig også hvad jeg har tænkt mig at bruge til de lidt mere kreative detaljer. Mange har foreslået at jeg skal gå i retning af den stil som ALLE andre har, og som man ser mange billeder af på nettet, men det er altså ikke den stil jeg går efter. Men jo det ser da super godt ud, når man har et lille bord stående med lys, planter, nips og rammer med citater osv, men det er altså bare ikke noget jeg kan køre herhjemme med en nysgerrig kat.

MEN! Det ser jo smart ud, og det er en stil som rigtig mange efterhånden er gået over til at have, og synes både det er super friskt og lækkert, men det er nu også lidt kedeligt at størstedelen af Danmarks befolkning har den. :P Jeg kan godt lide at skille mig lidt ud.

En ting har jeg dog fanget mig selv i at overveje et par gange, men igen gået fra, og det er det med at have en ramme stående med alfabetet, et citat eller et grafisk tryk, og har set at CreativeCave.dk har nogle rigtig søde nogen. Dog passer de bedst ind i et børneværelse, medmindre man kører med friske- og/eller pastel farver i sin indretning. Men super fint er det jo. :) Meeeen... tror bare jeg holder mig til min egen specielle stil lidt endnu.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Jeg vil foreslå dig at tjekke ByTinit ud. Hun er også på facebook.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)