Det glemte jeg næsten :D

Glemte da helt at fortælle hvordan det var gået inde på sygehuset i dag. Var jo inde for at få lavet en ultralydsskanning og en mammografi, da de havde fundet en masse knuder i brysterne på mig. Har tidligere været inde for at få lavet en ultralydsskanning, men det var i 2010, så det var måske meget godt at der blev fulgt op på det.
Har stadig 2 meget store knuder og en masse små, men de mente ikke der var noget i dem, da de ikke er vokset eller har formeret sig. Men de tog ikke en biopsi så ved det ikke med 100% sikkerhed. Men jeg har planer om at jeg nu fremover vil have lavet sådan en test hvert år. Vil satme ikke risikere noget. Så det kan være at jeg allerede igen i august/september vælger at få lavet testen, og så vil jeg kræve at få lavet en biopsi.

Jeg gik jo som bekendt godt kold da jeg kom hjem. Men da min mor ringede senere på dagen, spurgte jeg om det var okay at jeg tog med dem hjem og spiste, da jeg intet har fået taget op. Så har siddet derude indtil nu.
Det bliver godt at komme i seng. Skal tidligt op igen i morgen. Ser meget frem til når jeg får fri onsdag og skal ind til Svendborg og hygge med Cathrine og så har jeg forlænget weekend. Skal dog arbejde lidt, men det bliver for mig selv og i afslappet omgivelser hos mig selv. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)