På en Cykeltur rundt i Faaborg

Cathrine og jeg var nede og handle tidligere, og da vejret har været så lækkert i dag, så besluttede vi os ret hurtigt for at tage vores cykler og køre lidt rundt i byen og knipse lidt billeder. :) Jeg fik vist hende nogle smutveje, og så viste jeg hende rundt på havnen og nede ved stranden. Vi var også nede forbi nogle af kolonihaverne og der var vi inde ved nogen jeg kender og få en enkelt øl. :) Vejret var bare freaking lækkert. Kunne godt bruge at dagen var dobbelt så lang, så man kunne nyde det ekstra meget.

Men! I får her lidt billeder fra dagen. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)