Billige Wayfare Solbriller

Folk griner af mig når jeg siger at jeg gerne vil have flere solbriller, eller hvis jeg fortæller at jeg har fundet nogle billige på nettet, som fx billige wayfare, fordi jeg har så MANGE i forvejen. :P Men jeg kan godt lide at have en hel masse at vælge imellem, så jeg kan have nogen på der passer til mit tøj eller taske. Ja for mig er det altså vigtigt at der er en rød tråd i mit look. Derfor laver jeg også ofte et makeup-look der passer til tøjet. Fx hvis der er en farve i min trøje som ikke er dominerende, så kan jeg godt finde på at lave et look hvor den farve får en stor rolle. Jeg elsker at sammensætte gadgets og accessories til et look så det bliver sammenhængende. :D

Jeg har utroligt mange aviator-briller og jeg har snart i alle de farver jeg gerne vil have (har et par stykker på vej fra Kina), men jeg har desværre ikke nogen wayfare-briller. Eller det er løgn, har ét par, men det er med klare glas – altså som et par alm. briller. Men jeg har ikke nogle solbriller, og derfor har jeg været på jagt efter billige wayfare på nettet i noget tid nu. Jeg vil gerne have nogen i mirror-familien hvor man kan få nogle i forskellige farver. Det er især sølv, rød/orange og blå/lilla som jeg godt kunne tænke mig at have til samlingen.

Jeg har fundet mange billige wayfare solbriller på eBay, men når de bliver sendt fra Kina eller Japan, så tager det seriøst en KRIG at nå til Danmark, og det er efterhånden pænt frustrerende. Jeg dur slet ikke til den ventetid. Jeg er selvfølgelig vant til det, da 98% af de ting jeg handler derfra, kommer fra de lande, og det er virkelig lang tid at vente en måned eller mere på sine varer. For man køber dem jo nu for at man gerne vil tage det i brug med det samme. Så med den lange ventetid, synes jeg lidt ødelægger den glæde og rus man får ved at shoppe som kvinde. Så jeg blev glad da jeg fik kendskab til Eyegear.dk, og så at de faktisk har ret billige wayfare til salg på deres site. Det er selvfølgelig ikke billigt som det på eBay, men synes virkelig de ekstra penge kan betale sig når man tænker på at man slipper for ventetiden på en måned. :D Så det kan være at jeg på et tidspunkt skal have mig et par stykker derinde fra. De har godt nok ikke så stort et udvalg, men de har da 2 ud af de 3 jeg gerne vil have. :) Godt udgangspunkt.

Hvad er I mest til? Wayfare eller Aviator?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)