#BlogXMas: 4. Advent Giveaway - Ikiosk.dk (LUKKET)

(Reklame) Ikiosk.dk har været så søde at stille et gavekort til rådighed til denne giveaway.
Glædelig 4. Advent alle sammen! Håber I har en god Søndag indtil videre. I dag er det blevet tid til at afsløre hvad Julens sidste giveaway går ud på. For det er nemlig ikke den sidste i år. ;) Men det får I at se i næste uge. I dag kan I vinde et gavekort til Ikiosk.dk. Jeg har efterhånden været kunde hos dem længe, og jeg elsker at jeg igennem dem kan købe ting vi normalt ikke kan få herhjemme. Såsom Amerikansk sæson-præget slik. Jeg har fx. købt mine candy corns igennem dem, samt andet populært Halloween slik man ser i deres butikskæder i Efteråret. Og udover det har de også spændende ting fra Japan og endda også fra Australien! Jeg har efterhånden prøvet en masse forskelligt, og som I kan se, så har jeg også gået købt lidt Jule-godter ind i år. Det skulle prøves. :D Og selvfølgelig skulle en af mine GiveAways være i samarbejde med dem. For jeg synes også at I skulle have chancen for at prøve det.
Gavekortets beløb lyder på 200 kr. (Ekskl. fragt - Gyldig indtil 31. Januar '19)

Jeg kom til at bruge liiiiidt for mange penge denne gang (Ja jeg har selv betalt for min ordre), men der var bare så meget Juleslik som jeg gerne ville prøve! Og meget af det har jeg set Amerikanske og Britiske vloggere snakke om, så i år skulle det altså være. Og heldigvis havde Ikiosk.dk en masse af det på lager. Jeg har langt fra købt alt det de havde i sortimentet, men jeg har købt lidt forskelligt som jeg tænkte jeg selv ville kunne lide. Der er lidt fra Cadbury, Brach's, Hershey's og M&M's. Og så har jeg altid været på jagt efter candy canes i andre farver end den trælse røde, så da jeg så disse blev jeg nødt til at prøve dem. Ville ønske jeg kunne finde nogen med grønne striber eller grå, men det har jeg ikke kunne endnu. Men disse er dejligt neutrale, så de er fine. :)

Det gode ved Ikiosk er at de har en jævn udskiftning i deres sortiment og de er meget sæson præget. Og hvis de lige finder en masse fra et bestemt land, så bliver det også til en kategori i en periode. Dét synes jeg er super fedt. Jeg er især meget inde og kigge hos dem i Efteråret og Vinteren da Halloween og Julen er noget jeg synes kræver lidt ekstra og så er det dejligt at kunne finde det derinde.

Men nu til det vigtige i dagens giveaway. Hvordan kan I vinde dette gavekort på 200 kr? Det er nu meget simpelt. Det eneste I skal gøre er følgende:

● Fortælle hvad I vil bruge gavekortet på hvis I er så heldig at vinde.
● Husk at skrive fulde navn og email så jeg kan komme i kontakt med vinderen.

(Og husk det nu! Ellers kommer I ikke med i puljen!)

I må selvfølgelig også meget gerne dele giveawayen på de sociale medier så flere får chancen for at deltage. Det ville gøre mig glad. ;) Og så synes jeg da at I skulle tage og klikke jer ind forbi og se hvad Ikiosk.dk har at byde på lige nu. De skifter jævnligt ud i deres sortiment, så det er altid spændende at se hvad de lige i en bestemt periode vælger at smide på lager.

Konkurrencen slutter d. 26 december og jeg vil derefter offentliggøre vinderen i dette indlæg ved at tilføje navnet her nedenunder. Vinderen får direkte besked på mail. Hører jeg ikke fra vedkommende inden for to dage bliver der trukket en ny vinder. Så hold øje med jeres indbakke. Held og lykke!
Vinderen er nu blevet trukket og det blev Charlotte Hansen. Tillykke! Så skal der handles ind af de søde sager. ;) Der er blevet sendt en mail afsted til dig.

15 kommentarer:

 1. Hvor lækkert og glædelig jul.
  Jeg vil bruge det på at prøve en masse forskellige produkter af og drikkevarer

  Marie // Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 2. Det fandeme en nice giveaway.. de har alt for meget lækkert..
  Burde jo stoppe med alt det sukker efter jul.. ha ha..
  Det er alt for fristende og jeg ville helt sikkert vælge lidt forskelligt chokolade.. Elsker chokolade..

  Knus Jeanette - jeakh@youmail.dk

  SvarSlet
 3. Glædelig jul og tak for at dele i årets løb - jeg nyder at kigge med hos dig <3

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde den lækre præmie, ville jeg prøve Cadbury chokolade og så de candy corns, du har vist frem herinde :-)

  Kh Louise Olesen
  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 4. Det skal bruges til sønnen, tror jeg. Han elsker nyt slik. :)
  Hilsen Janina Zielecka Sejer (janina.sejer@gmail.com

  SvarSlet
 5. Fedt! Jeg ville prøve deres Fanta med forskellige smage.. f.eks fersken eller mango :)

  SvarSlet
 6. J3g ville bruge det på lidt drikke være og chips og slik som jeg ikke har prøvet før det kunne være fedt at prøve noget nyt

  SvarSlet
 7. Krydser fingre for at jeg er den heldige vinder!
  Hvis jeg vinder, så vil jeg bruge gavekortet på engelsk slik, som minder mig om gamle dage med en skotsk far 🤞🏻 Rigtig glædelig jul til dig, Gizmo!
  Mvh. Stephanie - sm99_32@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg ville nok købe nogen forskellige M&M's ^^

  Emillia Mølgaard
  Emmi.moel@gmail.com

  SvarSlet
 9. Virkelig lækker giveaway for en slikmund som mig ;)

  Bliver jeg den heldige vinder, skal jeg helt klart prøve Dr. Pepper slik, Brachs Christmas og Jelly bells, M&M’s White Chocolate, Dippin’ Dots popping candy, Dr. Pepper diet, Crush Cream soda, Cookie Dough birthday cake, Wonka Frosty Nerds, Sweetarts mini chewy Christmas, Brach’s Cherry Cordials og Peep’s Christmas trees :)

  Er vild med slik, og kunne sikkert ikke engang stoppe dér ;)

  Rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår <3

  SvarSlet
 10. Glædelig jul!
  Jeg ville nok købe noget chokolade. I hvert fald slik jeg ikke har prøvet før :)

  Sabrina Glud
  samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 11. Chokolade, chokolade og lidt mere chokolade hehe ;)) glædelig jul.

  Mvh. Lisa
  L.svendsen@postkasse.net

  SvarSlet
 12. Jeg ville bruge det på chokolade i alle afskygninger, da jeg er lidt af en chocaholic! 😋

  Charlotte Højbjerg Danielsen
  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Ville prøve Fanta med mango og den med fersken.

  Jane kjeldstrøm
  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Gavekortet skal bruges på at afprøve nye smage, men også på slikminder fra da jeg boede i USA for 30 år siden.
  Mvh
  Tina Ravn Bengtson
  Futshood@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg skulle bestille noget Reese's til min veninde i hvert fald og så skulle jeg i hvert fald have nogle sour patch kids til mig selv. :)

  // Maja Holmgren, majaholm94@gmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)